Στο “κόκκινο” η προετοιμασία του ΟΦΗ

Στους ρυθμούς του αγώνα με τον… Ευρωπαίο Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τηλεοπτικά το βράδυ ο Γκατούζο κόντρα στην Τότεναμ, κινείται πλέον έντονα η Κρητική ομάδα αφήνοντας στην άκρη… τις δάφνες της “Λεωφόρου”.

Στους ρυθμούς του Κυριακάτικου αγώνα με τον… Ευρωπαίο Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τηλεοπτικά το βράδυ ο Γκατούζο κόντρα στην Τότεναμ στο ματς του Γιουρόπα Λιγκ, κινείται πλέον έντονα η Κρητική ομάδα αφήνοντας στην άκρη… τις δάφνες της “Λεωφόρου”.

Η προετοιμασία “χτυπάει”… “κόκκινο” με το πρόγραμμα της Τετάρτης να είναι φορτωμένο αφού οι παίκτες προπονήθηκαν πρωί (τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις με μπάλα) αλλά και απόγευμα (σε δύο γκρουπ στο γυμναστήριο).

Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν για τον Ιταλό τεχνικό αφού το πρόγραμμα δεν παρακολούθησαν οι Λόρια, Περογαμβράκης και Μιλιάζες οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Εξάλλου, σήμερα το απόγευμα μετά το τέλος της προπόνησης θα γίνουν και οι βραβεύσεις στους Μακρή (πολυτιμότερος παίκτης) και Μερεμπασβίλι (καλύτερο γκολ)  της 7ης αγωνιστικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook