Eπιστρέφει στις προπονήσεις και ανησυχεί για Λόρια, Περογαμβράκη

“Μεθυσμένος” από το.. νέκταρ της επιτυχίας επί του Παναθηναϊκού ο ΟΦΗ θα αρχίσει να κινείται έντονα από σήμερα στους ρυθμούς της Κυριακάτικης αναμετρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Γεντί Κουλέ”.

“Μεθυσμένος” ακόμα από το.. νέκταρ της επιτυχίας επί του Παναθηναϊκού ο ΟΦΗ θα αρχίσει να κινείται έντονα από σήμερα στους ρυθμούς της Κυριακάτικης αναμετρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Γεντί Κουλέ”.

Με άλλη ψυχολογία και… αέρα μετά το διπλό στην “Λεωφόρο” ο ΟΦΗ στρέφει το βλέμμα του στο ματς με τους Αρκάδες με στόχο να μην πάνε.. στράφι όσα κέρδισε με την νίκη επί του Παναθηναϊκού. Θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να διατηρήσει… ζεστό τον κόσμο του που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στον προσεχή αγώνα.

Ο Γκατούζο θα έχει την ευκαιρία να δει και δια τηλοψίας τον Αστέρα Τρ. στο ματς του Γιουρόπα Λιγκ με την Τότεναμ την Πέμπτη το βράδυ αν και σίγουρα γνωρίζει οτι πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος κυρίως στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι.

Μετά το ρεπό της Τρίτης οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις στις 10 σήμερα το πρωί.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ιατρικό ρεπορτάζ αφού Λόρια και Περογαμβράκης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.

Ο πρώτος έχει ένα πρόβλημα στους συνδέσμους ενώ ο δεύτερος “πονάει” στο γόνατο και αμφότεροι ακολουθούν θεραπευτική αγωγή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook