Ταξίδι για τον Χόρβατ

Φουντώνουν οι φήμες ότι η σημερινή αναχώρηση του Φανούρη Βατσινά για το εξωτερικό σε συνδυασμό με την παρουσία του Αντώνη Καράτζη στην Γερμανία και του Φράντισεκ Στράκα στην Πράγα έχει σκοπό την υπογραφή του Χόρβατ.

Ναυαγεί η μεταγραφή του Άντριαν Σεντλίνσκι ενώ την Παρασκευή θα μπει η υπογραφή του Μανούσου στο 3ετες συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Εδώ και αρκετές ημέρες είναι γνωστό ότι στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου ο νο1 μεταγραφικός στόχος της ομάδας, Πάβελ Χόρβατ να ντυθεί στα χρώματα της Κρητικής ομάδας.

Από την Πέμπτη μπαίνουν στην μάχη και τα βαριά όπλα καθώς αναχώρησε για το εξωτερικό ο Φανούρης Βατσινάς για μεταγραφικό στόχο.

Σε συνδυασμό με την παρουσία του Αντώνη Καράτζη στην Γερμανία για επαγγελματικές υποθέσεις αλλά και αυτή του Φράντισεκ Στράκα στην Πράγα όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι σκοπός της τριάδας είναι την επόμενη χρονιά στο ρόστερ του ΟΦΗ να βρίσκεται και ο Πάβελ Χόρβατ.

Ο Τσέχος τεχνικός του ΟΦΗ είχε την Πέμπτη νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον 33χρονο μέσο όπου αυτός με την σειρά του είπε ότι θέλει να αγωνιστεί στον ΟΦΗ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις τάξεις της Κρητικής ομάδας υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την απόκτηση του Χόρβατ και ο ίδιος ο Στράκα δεν κρύβει την ικανοποίηση του για τις κινήσεις που γίνονται από τον ΟΦΗ ώστε αυτή η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.

Ναυαγεί του Σεντλίνσκι Προς ναυάγιο οδηγείται η μεταγραφή του Άντριαν Σεντλίνσκι στον ΟΦΗ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στις δύο πλευρές παρουσιάστηκε μια διαφορα.

Έτσι κατά ένα μεγάλο ποσοστό ο 19χρονος Γερμανός μεσοαμυντικός δεν θα φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ αλλά αυτή συλλόγου από την ΄Β κατηγορία της Γερμανίας.

Υπογράφει ο Μανούσος Την Παρασκευή αναμενεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιώργου Μανούσου στον ΟΦΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μεταβεί στην Μυτιλήνη ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μανώλης Συντιχάκης προκειμένου να υπογράψει ο 21χρονος μεσοεπιθετικός το συμβόλαιο του με την ομάδα διάρκειας τριών χρόνων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook