Όρος: Χαίρομαι που είμαι εδώ

Ο Πίτερ Όρος είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ έστω και αν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η απόκτηση του.

Ο Ούγγρος επιθετικός ήρθε σήμερα στο Ηράκλειο και στις δηλώσεις του ανέφερε ότι νιώθει χαρούμενος που βρίσκεται στην Κρήτη.

Χωρίς να πει πολλά λόγια καθώς ερχόταν από πολύωρο ταξίδι έφτασε στο Ηράκλειο το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός Πίτερ Όρος.

Ο 27χρονος φορ έφτασε στο Ηράκλειο μέσω Βουδαπέστης και αύριο αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί η συνεργασία του με την Κρητική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

” Αύριο θα περάσω από εξετάσεις και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκίνησω προπονήσεις.” ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην ποδοσφαιριστή της Βάκερ Ίνσμπουργκ ο οποίος στην συνέχεια μίλησε και για τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να συνεχίσει στην Ελλάδα… ” Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά καλό. Γνωρίζω τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό αλλά και πως ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα. “

Όσο για την επαφή που είχε με τον Φράντισεκ Στράκα και τι του μετέφερε ο Τσέχος τεχνικός ο Πίτερ Όρος απάντησε… ” Με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι να συνεχίσω στον ΟΦΗ και εγώ του απάντησα φυσικά ναι. Ήθελα να έρθω στην ομάδα αλλά και να αγωνιστώ σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα από το Αυστριακό. ” ήταν τα τελευταία λόγια του παίκτη που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ.

Στην συνέχεια ο Όρος αναχώρησε με προορισμό το ξενοδοχείο “ΝΑΝΑ Beach ” ιδιοκτησίας του αντιπροέδρου του ΟΦΗ, Αντώνη Καράτζη προκειμένου να ξεκουράστει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook