Mέρες Αυγούστου…

Μπορεί ημερολογιακά να είμαστε στις αρχές του Οκτώβρη αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος για δύο βδομάδες μας φέρνει δύο μήνες… πίσω όταν ο ΟΦΗ και όλες οι άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, περίμεναν την έναρξη του πρωταθλήματος κάνοντας προετοιμασία!

Μπορεί να βρισκόμαστε στις πρώτες μέρες του Οκτώβρη ωστόσο όσον αφορά τα αγωνιστικά οι μέρες θυμίζουν έντονα.. Αύγουστο!

Τότε περιμέναμε την έναρξη των επίσημων αγώνων, κάναμε λόγο για προετοιμασία και φιλικά και δεν υπήρχε δράση αλλά μία αναμονή… Το ίδιο ισχύει και τώρα αφού το “λουκέτο” μετά την απόφαση του Ανδριανού για παύση κάθε αθλητικής δραστηριότητας, επίσημης και φιλικής, αλλά και η διακοπή του πρωταθλήματος για μετά λόγω των υποχρεωσεων της Εθνικής ομάδας, έχει “παγώσει” τα πάντα…

Έτσι για να μην “παγώσουν” και οι παίκτες οι προπονήσεις θα είναι συνεχείς και αυτό θα κάνει και ο Γκατούζο στον ΟΦΗ όπου θα υπάρξουν καθημερινές προπονήσεις στο ΒΑΚ ώστε να μείνει η ομάδα σε εγρήγορση γιατί μετά θα έρθει η… καταιγίδα των σευνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν σήμερα, Πέμπτη, το πρωί στις 10:30, ενώ την Παρασκευή η προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στις 6.

Για το Σάββατο το πρωί έχει προγραμματιστεί προπονητικό δίτερμα με τους Κ20, στις 10 το πρωί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook