Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάθε μέρα της διακοπής…

Στον ΟΦΗ έχουν πλέον όλο τον χρόνο να συνέλθουν από το.. κάζο της Τούμπας και η αναβολή του πρωταθλήματος είναι μια καλή ευκαιρία για μίνι προετοιμασία αλλά και να επιστρέψουν οι τραυματίες στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ακόμα δεν έχουν συνέλθει στον ΟΦΗ από το… δύσκολο βράδυ, που πέρασαν στην Τούμπα και την ήττα με 4-0 από τον ΠΑΟΚ, όμως πλέον έχουν όλο τον χρόνο να… ανασκουμπωθούν αφού η αναβολή του πρωταθλήματος τους δίνει μια καλή ευκαιρία για να διορθωσούν τα “κακώς κείμενα”.

Στόχος είναι να εκμεταλλευτεί κάθε μέρα, αλλά και κάθε.. λεπτό, της διακοπής αφού θα μπορέσει να κάνει μία μίνι προετοιμασία 20 ημερών περίπου, αφού δεν θα υπάρξει ματς ούτε το διήμερο 11-12 Οκτωβρίου λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας.

Ο χρόνος θα βοηθήσει και στο να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της ομάδας οι τραυματίες, Αρτόλα – Στάθης – Μιλιάζες, αλλά και να μπουν ομαλά στις υποχρεώσεις της ομάδας οι Απόνιο και Μερεμπασβίλι, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πάνοπλη στο τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη όταν αυτό οριστεί, πιθανότατα στις 18 Οκτώβρη.

Ενδεχομένως να “κλειστεί” και κάποιο, ή κάποια, φιλικά ματς μέχρι να γίνει το ματς με τον Εργοτέλη και παρουσιάζει ενδιαφέρον αν θα επιμείνει ο Γκατούζο στο σχήμα 3-5-2 ή αν θα δουλέψει περισσότερο σε κάποιο άλλο, με πιο πιθανό το 4-4-2 που χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα, Τρίτη, έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τις 6 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook