Εμφάνιση ΝΤΡΟΠΗ!

Ο ΟΦΗ δέχτηκε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα στην επανάληψη και έμεινε το 4-0. Ντροπιαστική εικόνα για 45 λεπτά με 11 «άδειες» φανέλες στην Τούμπα.

Σε ένα παιχνίδι όπως αυτό της Τούμπας, δεν υπάρχει λόγος να γίνει και… μεγάλη κριτική. Ο ΟΦΗ είχε τρικυμία για ένα ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έκανε ότι ήθελε πετυχαίνοντας 4 γκολ και είχε 3 δοκάρια για να πετύχει… άλλα τόσα. Ρατς (2), Μακ και Αθανασιάδης οι σκόρερ των γηπεδούχων που έκαναν πραγματικά ότι ήθελαν στο πρώτο 45λεπτο.

Η εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν η χειρότερη των τελευταίων χρόνων με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει λογαριασμό μόλις στο… 2ο λεπτό και να ολοκληρώνει το 4-0 στο 45’ με τον Αθανασιάδη. Σε ΤΡΑΓΙΚΗ μέρα όλοι οι παίκτες, δεν διασώθηκε κανένας με τον ΟΦΗ να βλέπει τον ΠΑΟΚ να κάνει διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο και να γλυτώνει τον διασυρμό. Ο ΟΦΗ το μόνο που είχε να δείξει ήταν δύο ευκαιρίες με τον Τζορτζ – η πρώτη στο δοκάρι και η δεύτερη στο 92’ με τον Γλύκο να αποκρούει το τετ α τετ και να διατηρεί το 4-0.

Ο ΟΦΗ παρουσίασε μια εικόνα ντροπή που σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με καμία δικαιολογία που μπορεί να βρει… οποιοσδήποτε. Ούτε οι απουσίες, ούτε ο αντίπαλος. Απλά δεν υπήρχε, αρχή, μέση και τέλος για έναν προβληματικό ΟΦΗ που βλέπει (ξανά) το ματς με τον Εργοτέλη ως μια λύτρωση εν όψει της συνέχειας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook