Εκτός ο Στάθης λόγω τραβήγματος – μέσα οι Σίσιτς, Ραζάκ

Η γκαντεμιά και η κακοτυχία που κυνηγάει τον ΟΦΗ από την αρχή της χρονιάς συνεχίστηκε και σήμερα με τον Γιάννη Στάθη να τίθεται νοκ άουτ από το ματς με τον ΠΑΟΚ λόγω τραβήγματος στο γαστροκνήμιο. Αλχημείες από τον “Ρίνο” για να καλύψει το κενό στην θέση του δεξιού μπακ.

Γιάννης Στάθης υπέστη τράβηγμα στο γαστροκνήμιο, στην τελευταία προπόνηση, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗνα… “ξεμείνει” από δεξί μπακ αφού εδώ και καιρό είναι εκτός ο Αρτόλα. Σε αντίθεση με τον Στάθη, στην διάθεση του Γκατούζο τέθηκαν ξανά οι Μίρνες Σίσιτς, Αμπντούλ Ραζάκ με τον Σλοβένο να είναι μάχιμος για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά την προπόνηση ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε 19 παίκτες που είναι οι: Λόρια, Μονιάκης, Αντελέγιε, Μειτέ, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Φαζός, Αγριμάκης, Τζορτζ, Φερούζ, Ροβίθης, Σίσιτς, Πετρόπουλος, Ραζάκ και Κουτσιανικούλης.

Εκτός έμειναν οι Μιλιάζες, Αρτόλα, Απόνιο, Μαραθιανός, Μερεμβασβίλι, Μανιδάκης, Μπολάκης, Δαμιανάκης, Γιαγκιόζης και ο Στάθης που υπέστη τράβηγμα στο γαστροκνήμιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook