O Aνδρέας Μανουσάκης στον Athletic Radio 104,2

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 o αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Ανδρέας Μανουσάκης έκανε λόγο για “πόλεμο που μαίνεται” στον ΟΦΗ ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα κακώς κείμενα της ομάδας στην Ζάκυνθο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Μανουσάκης μιλώντας στον Athletic Radio 1o4,2

Για την εμφάνιση της ομάδας στην Ζάκυνθο:

Κανένα δεν μας άφησε ευχαριστημένο η εικόνα της ομάδας όμως θεωρώ αυτά τα παιχνίδια και δει με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας είναι ευκαιρία να δώσει χρόνο ο προπονητής σε παιδιά που δεν παίζουν πολύ και που πρέπει να πάρουν χρόνου. Απ’ολα τα παιχνίδια ακόμα και αν είναι κακή η εμφάνιση και κακό το αποτέλεσμα μπορούν να βγούνε συμπεράσματα.Από εκεί και ύστερα όπως εγώ έζησα την αποστολή και πράγματα δεν ήταν καλή η εικόνα της ομάδας γιατί θέλουμε η ομάδα να φτάσει σε ένα επίπεδο που να δείχνει σοβαρότητα και ότι άλλο χρειάζεται ανεξαρτήτου αντιπάλου.όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και καμιά φορά είναι δύσκολο να προσαρμοστείς σε συνθήκες πολύ διαφορετικές από αυτές που έχεις συνηθίσει να παίζεις. Αυτά τα παιχνίδια κυπέλλου μας δείχνουν αυτά τα παραδείγματα. Βλέπεις πως και ο Ολυμπιακός με ένα τόσο πλούσιο ρόστερ που κέρδισε την Ατλέντικο, δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Παναχαϊκή. Βέβαια αυτή η σύγκριση μας αφήνει αδιάφορους. Είχαμε κακή εικόνα και αυτό μας πείραξε, όμως θεωρώ πως πείραξε και τους ίδιους τους παίκτες για την εικόνα που έδειξαν. Ακόμα και αν είχαμε κερδίσει με αυτή την εμφάνιση θα ήμασταν προβληματισμένοι. Η κρητική είναι καλό να υπάρχει αλλά μέχρι ενός σημείου. Περιμένουμε πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές που ήρθαν και με την ποιότητα τους να βοηθήσουν την ομάδα. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει σε ένα ματς. Θυμηθείτε και πέρσι πως με την Καλλονή στο κύπελλο κάναμε μια απογοητευτική εμφάνιση στο Γεντί Κουλέ και χάσαμε όμως καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό και η ομάδα έφτασε μια ανάσα από τον τελικό.

Για την χρονιά που ξεκίνησε και τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα:

Όλα τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα και παραμένουν δύσκολα. Οι συνθήκες που ανταγωνίζομαστε τους αντιπάλους μας δεν είναι ευνοϊκές. ο κόσμος τα ξεχνάει λίγο καμία φορά για το λόγο ότι ο πρόεδρος και η διοίκηση θεωρεί πως είναι καλύτερο κάποια πράγματα να μένουν μέσα στην ομάδα. Κάπου αυτό λειτουργεί ευεργετικά και κάπου αλλού όχι. Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα ποτέ τα τελευταία χρόνια .Αυτοί που αγαπούν την ομάδα και είναι κοντά τα τελευταία χρόνια το γνωρίζουν. Καμία φορά πρέπει να σκέφτεσαι κάποια πράγματα. Είναι μια χρονιά δύσκολη γιατί η ομάδα έχει το 1/3 μπάτζετ που είχε στην Β΄ Εθνική όταν δεν ανέβηκε κατηγορία και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια κράτησε ζωντανή την ομάδα και πιστεύω να συνεχίσει να το κάνει. Είναι ένα πάθος, μια αγάπη που δεν τελειώνει ποτέ. Μαίνεται ένας πόλεμος όχι μόνο αποκλειστικά στον ΟΦΗ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο ΟΦΗ δεν έχει συμμαχίες. Έχουν υποβιβαστεί ομάδες ιστορικές που τότε είχαν πάρει αδειοδότηση. Η μόνη ομάδα που δεν πήρε αδειοδότηση τότε ήταν ο ΟΦΗ ο οποίος όμως τώρα συνεχίζει να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Δεν χρωστούσε μόνο ο ΟΦΗ τότε χρήματα. Με την συμπαράσταση του κόσμου είναι ακόμα όρθιος. Ελπίζουμε πως με τη δυναμική της ομάδας τα επόμενα χρόνια δεν θα ξεκινούμε από αυτή τη βάση.

Για τον Τζενάρο Γκατούζο:

Είμαστε τυχεροί που έχουμε ένα τεράστιο άνθρωπο και προπονητή. Το επίπεδο της εργασίας του είναι πολύ υψηλό και μόνο οφέλη μπορεί να έχει ο ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα.Μοχθεί καθημερινά με όλο το επιτελείο. Είναι στο υψηλότερο επίπεδο που δουλεύει τα τελευταία χρόνια. Είναι ευλογία που αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται στην ομάδα μας.

Για την υποδοχή που έτυχε ο ΟΦΗ στην Ζάκυνθο:

Η υποδοχή ήταν πολύ καλή. Ίσως ο ΟΦΗ να είναι και η πιο κορυφαία ομάδα που έχει παίξει εκεί. Το γήπεδο γέμισε και αυτός ήταν ένας λόγος που γιγαντώθηκε η ομάδα. Ήθελαν να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο και ξεπέρασαν τους εαυτούς τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook