Ψυχωμένος ο ΟΦΗ, 1-0 τον Ατρόμητο

Ένας ψυχωμένος ΟΦΗ επικράτησε πιο εύκολα απ’ότι δείχνει το τελικό 1-0 του Ατρομήτου. Καλή εικόνα από τους παίκτες του Γκατούζο που έδειξαν να συνέρχονται μετά τις ήττες από Βέροια και Ολυμπιακό.

Χωρίς τις πολλές φάσεις κύλησε το πρώτο μέρος. Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Τζενάμο, όμως ο Ατρόμητος ήταν αυτός που φαινόταν πιο απειλητικός.

Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από μία καλή φάση εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 13΄ ο Ναπολεόνι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το διπλό λάθος από τον Μονιάκη καθώς σούταρε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερο με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μονιακης έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Αυτές οι φάσεις ήταν ότι πιο αξιόλογο είδαμε στο πρώτο μέρος.  Στο 20 ο ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκε ορθώς για χέρι που δεν δόθηκε, με την παράβαση πάντως να είναι εκτός περιοχής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΟΦΗ στην επανάληψη. Ο Γκατούζο πέρασε τον Τζορτζ με την έναρξη της επανάληψης στην θέση του Πετρόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε και ένα λεπτό αργότερα ο Σκωτσέζος τον δικαίωσε καθώς σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Περογαμβράκη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Αμέσως μετά το τέρμα του ΟΦΗ είχαμε δεκάλεπτη διακοπή λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά στην συνέχεια και τον ΟΦΗ να φτάνει κοντά στο 2-0 στο 59΄ όταν Ο Μονιάκης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Τζορτζ για λίγα εκατοστά δεν προλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα!

Ο Ατρόμητος προσπάθησε στην συνέχεια να απειλήσει παίρνοντας  κάποια μέτρα, ωστόσο ο ΟΦΗ έκλεινε καλά τους χώρους μη αφήνοντας τους Περιστεριώτες να γίνουν απειλητικοί και κρατούσε με άνεση το προβάδισμα ενώ ήταν αυτός που φαινόταν πιο απειλητικός. Στο 79΄ το  σουτ του Λαμπρόπουλου απόκρουσε ο Τσενάμο. Ο παίκτης του ΟΦΗ γύρισε υπέροχα το σώμα του και έπιασε ένα δυνατό σουτ, αναγκάζοντας τον Τσενάμο να κάνει μια εντυπωσιακή απόκρουση!

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον ΟΦΗ να φτάνει σε μια σπουδαία νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook