Oλοκληρώνει την προετοιμασία του με πίστη για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Η εντός έδρας ήττα με την Βέροια και η κάκιστη εικόνα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχουν πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι οποίοι θέλουν να δείξουν πράγματα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε ιδανικά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Νίκη σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο κόντρα στον Παναιτωλικό όμως από εκεί και πέρα νομίζεις ότι κανείς έκλεισε τους διακόπτες.

Η ήττα απέναντι στην Βέροια χτύπησε σαν καμπανάκι και αν η ήττα στο Καραϊσκάκη ήρθε φυσιολογικά, η τραγική εμφάνιση της ομάδας ήταν κάτι προβλημάτισε έντονα καθώς είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ μόνο από τύχη και από τον Λόρια δεν γνώρισε την συντριβή.

Στον ΟΦΗ έχουν ταρακουνηθεί καθώς γνωρίζουν πως έρχεται μια σειρά δύσκολων αγώνων στους οποίους η ομάδα καλείται να αντεπεξέλθει και να πάρει βαθμούς. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας πιστεύουν πως η αρχή θα γίνει αύριο κόντρα στον Ατρόμητο.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες με τον Τζενάρο Γκατούζο να βεβαιώνεται πως δεν είναι σε θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αρτόλα, Μιλιάζες και Ραζάκ.

Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί σήμερα με προπόνηση που θα γίνει στις 6:30 στο Γεντί Κουλέ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook