Με Απόνιο και Μερεμπασβίλι ξεκίνησε να κινείται σε ρυθμούς… Ατρομήτου

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα μπήκαν στο πρόγραμμα ενώ τα ευχάριστα νέα έχουν να κάνουν με τον Πετρόπουλο, που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, και είναι οκ για το ματς του Σαββάτου.

Σε ρυθμούς Ατρομήτου κινείται πλέον έντονα ο ΟΦΗ αφού στόχος της Κρητικής ομάδας είναι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις μετά τις ήττες με Βέροια και Ολυμπιακό.

Με προπόνηση που έγινε την Δευτέρα το απόγευμα στο ΒΑΚ ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου στο “Γεντί Κουλέ”.

Την πρώτη τους προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Απόνιο και Μερεμπασβίλι που βρίσκονται στο Ηράκλειο από το πρωί της Δευτέρας.

Τα δύο νέα μεταγραφικά απόκτήματα της ομάδας είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τον Τζενάρο Γκατούζο και τους συμπαίκτες τους και σήμερα ή αύριο θα διαπιστωθεί αν μπορούν να υπολογίζονται για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Όσοι έπαιξαν βασικοί στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία χθες ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς με το βάρος να πέφτει στην φυσική κατάσταση.

Τα ευχάριστα πάντως ήρθαν από τον Αντώνη Πετρόπουλο που ακολούθησε όλο πρόγραμμα και δείχνει οτι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, και είναι οκ για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Οι Αρτόλα, Μιλιάζες έκαναν θεραπεία και οι Σίσιτς. Ραζάκ ατομικό πρόγραμμα.

Σήμερα, Τρίτη, αλλά και την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τις 6 το απόγευμα ενώ την Πέμπτη θα γίνει προπόνηση στις 10:30 το πρωί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook