Με νέο αίμα για μία νέα αρχή…

O ΟΦΗ έχει ήδη ξεχάσει την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό (3-0) και στρέφει το βλέμμα του στο Σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο έχοντας πλέον ολοκληρώσει το ρόστερ του.

Στην άκρη και το… παρελθόν αφήνει το αποτέλεσμα (3-0) αλλά κυρίως την κακή εμφάνιση του στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο ΟΦΗ που με νέο αίμα (Απόνιο, Μερεμπασβίλι) ετοιμάζεται να κάνει μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα στο ματς με τον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο στο “Γεντί Κουλέ”.

Δικαιολογίες για το ματς με τον Ολυμπιακό υπάρχουν, πολλές απουσίες, ωστόσο η εμφάνιση ήτα πολύ κακή και σίγουρα ο Γκατούζο θα είδε αρκετά πράγματα που δεν του άρεσαν και θα προσπαθήσει να διορθώσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Το πρόγραμμα – βουνό για τον ΟΦΗ συνεχίζεται το προσεχές Σάββατο όταν και υποδέχεται τον Ατρόμητο σε ένα ματς όπου καλείται να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα ώστε να ρεφάρει και την απρόσμενη ήττα από την Βέροια.

Το ρόστερ της Κρητικής ομάδας επιτέλους ολοκληρώθηκε με τις προσθήκες στα χαφ των Απόνιο και Μερεμπασβίλι όπου αναμένεται και αυτοί σιγά σιγά να αρχίσουν να μπαίνουν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το βάρος αυτήν την βδομάδα θα πέσει και στο μέτωπο των τραυματιών αφού Πετρόπουλος, Ατρόλα, Μιλιάζες και Σίσιτς αναμένεται να ανεβάσουν στροφές ενώ και ο Λόρια, που έπαιξε με ενέσεις στο “Γ. Καραϊσκάκης”, θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook