Ξενέρωμα! Ήττα – σοκ από την Βέροια στο “Γεντί Κουλέ”!

“Κρύο ντους” για τον ΟΦΗ και τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο αφού μετά από μια μέτρια εμφάνιση γνώρισε νωρίς – νωρίς την πρώτη ήττα μέσα στο Ηράκλειο με 0-1.

Η Βέροια “φώναξε” από την πρεμιέρα με την Ξάνθη ότι θα έρθει στο Ηράκλειο για να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και τελικά κατάφερε να φύγει με ένα χρυσό τρίποντο. Ο ΟΦΗ παρουσιάζοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με την πρεμιέρα, δεν είχε φαντασία αλλά και μυαλό στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα να απειλήσει ελάχιστα. Η μπάλα δεν έφτασε σχεδόν ποτέ σε Πετρόπουλο, Περογαμβράκη ενώ το πρέσινγκ της Βέροιας δημιούργησε πολλά προβλήματα στον ΟΦΗ που δεν μπορούσε να κρατήσει και να κυκλοφορήσει, σωστά, την μπάλα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σαν να μην υπήρχε με την Βέροια να πιέζει και να δημιουργήσει φάσεις – με σοβαρά ατομικά λάθη στην άμυνα και την μεσαία γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι ότι δεν πέτυχαν στο πρώτο 45λεπτο, το κατάφεραν στο 67′ όταν ο Ντουμίτρου έκανε την σέντρα και ο Καλτσάς με πλασέ από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ.

Ο Γκατούζο άλλαξε την διάταξη του ΟΦΗ από 3-5-2 σε 4-4-2 με τους Τζορτζ, Περογαμβράκη στην επίθεση όμως και πάλι η εικόνα της ομάδας δεν βελτιώθηκε. Ο Κοσταρικανός, ορεξάτος, είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όμως η έλλειψη ψυχραιμίας στο τελευταίο 15λεπτο είχε ως αποτέλεσμα μια μοιραία ήττα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook