Το… παλεύει για μια μεταγραφή ακόμα ο ΟΦΗ

Αν και ο Γκατούζο στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Παναιτωλικό δεν άφησε πολλές ελπίδες για μία τελευταία μεταγραφική κίνηση, η διοίκηση κάνει προσπάθειες για να αποκτήσει ο ΟΦΗ έναν ακόμα παίκτη στα χαφ με ηγετικές ικανότητες.

Τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών διανύουμε και στον ΟΦΗ εξακολουθούν να γίνονται προσπάθειες για μία μεταγραφή ακόμα αν και ο Γκατούζο στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Παναιτωλικό δεν άφησε πολλές ελπίδες για μία τελευταία μεταγραφική κίνηση.

Η διοίκηση της Κρητικής ομάδας κάνει προσπάθειες για να αποκτήσει έναν ακόμα παίκτη στα χαφ με ηγετικές ικανότητες που θα βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. 

Φυσικά και πάλι, όπως και σε όλες τις άλλες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει οτι γίνονται προσπάθειες για μία μεταγραφή που και θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ των “ασπρόμαυρων” αλλά και θα κάνει το… γκελ στον κόσμο.

Από κει και πέρα, οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη, μετά το ρεπό της Δευτέρας, και πλέον άπαντες κινούνται στους ρυθμούς της αναμέτρησης με την Βέροια όπου στόχος του ΟΦΗ είναι να κάνει το “2 στα 2” στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook