Γκατούζο: “Πάντα δύσκολη η πρεμιέρα, ειδικά στην έδρα σου”

Για τους κινδύνους που εγγυμονεί η πρεμιέρα μίλησε ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος εξέφρασε τον σεβασμό του για τον Παναιτωλικό και δήλωσε βέβαιος για τις δυνατότητες των παικτών του.

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει ο Τζενάρο Γκατούζο τη θητεία του στον ΟΦΗ και επισήμανε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκατούζο στην ΝΟVA:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος όμως η ομάδα γίνεται καλύτερη παιχνίδι με το παιχνίδι. Πάντα η πρεμιέρα είναι δύσκολη ειδικά αν παίζει στην έδρας σου. Έχω μεγάλη εκτίμηση στην ομάδα του Παναιτωλικού, αλλά νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι.

Ξέρω το Ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν το μαθαίνω τώρα. Ξέρω ότι  είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, πιστεύω όμως πολύ στην ομάδα μου και μου αρέσει πολύ και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας.

Οι παίκτες που ήρθαν έχουν λίγο καιρό στην ομάδα και είναι δύσκολο να φτιάξεις ομάδα σε 25 μέρες, αλλά δουλεύουμε μαζί με τον πρόεδρο πολύ σκληρά έχοντας υπόψη μας ότι πρέπει να κινηθούμε με μικρό μπάτζετ όμως πιστεύω ότι σε δυο εβδομάδες θα παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Δεν υπάρχουν πλεονεκτήματα στο ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο όλα παίζονται μέσα στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι τα δυο πρώτα ματς είναι εντός αλλά αυτό δεν φτάνει. Η ομάδα που παίζουμε στην πρεμιέρα είναι πολύ καλή ομάδα που παίζει πολύ γρήγορα και με αντεπιθέσεις και πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτό και να κερδίσουμε. Έχω μεγάλο σεβασμό στον Παναιτωλικό, είδα όλα τα παιχνίδια της και μίλησα στους παίκτες μας για τους κινδύνους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook