Θετικό πρόσημο και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά…

Ο ΟΦΗ σαφώς βελτιωμένος, σε σύγκριση με τα προηγούμενα φιλικά του, επικράτησε με 4-0 του Γιούχτα, ενώ ο κόσμος του κέρδισε το μετάλλιο της ανθρωπιάς…

Ικανοποιημένος θα πρέπει να έμεινε ο Γκατούζο από αυτά που είδε στο φιλικό του ΟΦΗ με τον Γιούχτα, αν και σίγουρα πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν το Σάββατο στο φιλικό με τον σαφώς πιο ανώτερο αντίπαλο, Πλατανιά.

Ο Ιταλός τεχνικός επέμεινε στο 3-5-2, αναγκαστικά πάντως με διαφορετικά πρόσωπα αφού είχε απουσίες, με τον Κουτσιανικούλη για πρώτη φορά να παίζει και τελικά να ανταπεξέρχεται στον ρόλο του αριστερού φουλ μπακ εξτρέμ αν και δεν είχε πίεση συνεπώς δεν μπορεί να κριθεί αξιόπιστα όσον αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα.

Στο τέρμα ξεκίνησε ο Δασκαλάκης, στα δεξιά έπαιξε ο Στάθης, η τριπλέτα της άμυνας αποτελούνταν από τους Μεϊτε, Αντελέγιε και Τριποτσέρη που θέλουν σίγουρα χρόνο για να δέσουν μεταξύ τους και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο, στα χαφ οι Μακρής ως κόφτης και μπροστά του οι Ράζακ και Φραγκουλάκης ενώ στην επίθεση έπαιξαν οι Πετρόπουλος και Λαμπρόπουλος.

Κρατάμε από το φιλικό, την καλή παρουσία των Λαμπρόπουλου και Φραγκουλάκη που επέστρεψαν δυναμικά από σοβαρό τραυματισμό, κάποιες καλές στιγμές του Ράζακ που ξέρει πολλά… καντάρια μπάλα, αν και φάνηκε να μην έχει πολλή… όρεξη και το γεγονός οτι ο Γκατούζο εμπιστεύεται τα νέα παιδιά αφού στην επανάληψη έπαιξαν με επιτυχία οι Μαραθιανός, Φαζός, Δαμιανάκης, Μανιδάκης και Μπολάκης.

Φυσικά, αν και ο αντίπαλος δεν ήταν δυνατός και κατώτερος του αναν,ενόμενου είναι αλήθεια, σημειώνουμε το γεγονός οτι ο ΟΦΗ έκανε φάσεις, ήταν αποτελεσματικός πετυχαίνοντας για πρώτη φορά 4 γκολ σε ένα ματς, αν και στο κομμάτι της δημιουργίας και της κάθετης πάσας θέλει δουλειά ακόμα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι σίγουρα το.. μετάλλιο ανθρωπιάς που πήρε ο κόσμος του, αφού συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ρούχα ώστε να βοηθηθούν περίπου 200 άπορες οικογένειες. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook