Διπρόσωπος ο ΟΦΗ, ήττα με 1-0 από την Ντε Χάαγκ

Παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα στο παιχνίδι του ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ντε Χάαγκ. Νωχελικός στο πρώτο ημίχρονο, αισθητά βελτιωμένος στην επανάληψη. Στα θετικά η και η καλή παρουσία του Σίσιτς.

Χωρίς ευκαιρίες κύλησε το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ να λειτουργεί σωστά αμυντικά αλλά να μην μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στα καρά του αντιπάλου.

Οι Ολλανδοί δημιούργησαν  την πρώτη φάση στο παιχνίδι στο 16΄ όταν το σουτ του Βαν Ντούινεν πέρασε άουτ. Ο επιθετικός της Ντε Χάαγκ ήταν ο εκφραστής των επιθέσεων των γηπεδούχων και στο 31΄ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ οταν αρχικά προ κενής εστίας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο Δασκαλάκης.

Ο ΟΦΗ αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και όσο περνούσε ο χρόνος η Ντε Χάαγκ γινόταν πιο απειλητική. Στο 39΄οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ  όταν έπαιξαν ωραία το 1-2 έξω από την περιοχή και ο  Άλμπερτ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ το οποίο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

H εικόνα του ΟΦΗ βελτιώθηκε στην επανάληψη με την ομάδα να προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα και να πιέζει δυσκολεύοντας και τους Ολλανδούς να δημιουργήσουν.

Ο ΟΦΗ ανεβάζοντας στροφές στο τελευταίο εικοσάλεπτο έφτασε σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ ήρθε στο 73΄όπου μετά την εκτέλεση του Μιλιάζες, ο Μακρής έπιασε την κεφαλιά και έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Κάλαιτζιτς πέρασε άουτ, ενώ στο 85΄ το σουτ του Σίσιτς έδιωξε σε κόρνερ ο Χάνσεν.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook