Καλύπτει ένα – ένα τα κενά του….

Μετά την απόκτηση του επιθετικού Μάϊρον Τζόρτζ, στον ΟΦΗ έχουν δρομολογήσει και το θέμα της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού που αναμένεται να βρεθεί και αυτός στο Γκάρντερεν.

Τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του ΟΦΗ, και φάνηκαν και στο φιλικό με την Έουπεν, κλείνουν ένα- ένα αφού μετά την απόκτηση του επιθετικού Μάϊρον Τζόρτζ, έχει δρομολογηθεί και το θέμα της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού που αναμένεται να βρεθεί και αυτός στο Γκάρντερεν.

Το όνομα του εκλεκτού του Γκατούζο για το κέντρο της άμυνας πάντως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν και οι πληροφορίες αναφέρουν οτι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι έμπειρος και ο οποίος αποτελεί τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μαρκ Ζόρο.

Η υπόθεση απόκτησης του δείχνει να είναι τελειωμένη και φαίνεται πως με την έλευση του στην Ολλανδία αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Από και πέρα, το προσεχές διάστημα θα συνεχιστούν οι μεταγραφές της Κρητικής ομάδας μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως το… πάζλ με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός αμυντικού χαφ και ενδεχομένως και ενός ακόμα αμυντικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook