Nα συνεχίσει να βαδίζει στον σωστό δρόμο

Ο ΟΦΗ έδειξε στο χθεσινό φιλικό με την Ναϊμέγκεν να βρίσκεται στον σωστό δρόμο και στόχο της τεχνικής ηγεσίες είναι να συνεχίσει να βαδίζει πάνω σε αυτόν.

Οι “ασπρόμαυροι” μπορεί να μην έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο στο χθεσινό φιλικό , κατι τέτοιο όμως θα ήταν αφύσικο αυτή τη στιγμή.Οι “μελανόλευκοι” έδειξαν να βρίσκονται στο σωστό δρόμο καθώς πράγματα που έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις βρήκαν στο γήπεδο.

Η σωστά τοποθετημένη άμυνα του ΟΦΗ που έπαιζε ψηλά δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα και ο ΟΦΗ εκτός από ένα τρίλεπτο πίεσης στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι, ενώ στην επανάληψη μάλιστα πίεζε από ψηλά αναγκάζοντας τους Ολλανδούς σε πολλά λάθη.

Θετικό ήταν και το “πείραμα” του Τζενάρο Γκατούζο που χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο ως χαφ τους Στάθη και Μιλιάζες καθώς αμφότεροι βοήθησαν.

Επίσης στα συν για τον ΟΦΗ είναι και οι φάσεις που έβγαλε στο παιχνίδι. Η Κρητική ομάδα μπορεί να μην έφτασε πολλές φορές στα καρέ της Ναϊμέγκεν, ωστόσο όσες φορές το έκανε αυτό ήταν κάτι που είχε δουλευτεί στην προπόνηση. Οι ευκαιρίες των Πετρόπουλου και Περογαμβράκη ήταν κάτι που δουλεύτηκε στην προπόνηση της Δευτέρας καθώς ο Τζενάρο Γκατούζο τόνιζε το που θέλει να καταλήγουν οι σέντρες και πως να κινούνται στην περιοχή οι επιθετικοί του.

Γενικά ο ΟΦΗ έδειξε θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και καλείται να βρίσκεται στο δρόμο που χάραξε στο χθεσινό φιλικό αλλά να δείξει και ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης στο επόμενο φιλικό που ακολουθεί με την Εupen.

Aν αναλογιστεί κανένας και τις προσθήκες που θα γίνουν στην ομάδα, το χθεσινό φιλικό αφήνει ένα κύμα αισιοδοξίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook