Xωρίς Γιακουμάκη στην Ολλανδία

Η ομάδα του Ατσαλένιου αν και χθες το βράδυ υπήρξε επικοινωνία και συμφωνία μεταξύ Καλέμπουμπα-Πουλινάκη δεν άφησε τον παίκτη να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία.

Παρ’ότι OΦΗ και ΠΟΑ είχαν συμφωνήσει ώστε ο παίκτης να φοράει τα “ασπρόμαυρα” το τυπικό μέρος της συμφωνίας δεν είχε ολοκληρωθεί με τον ΠΟΑ να κάνει σαφές πως  δεν θα αφήσει τον παίκτη να ταξιδέψει εφόσον δεν ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Χθες το βράδυ ο Μάνθος Πουλινάκης είχε  επικοινωνία με τον Γιάννη Καλέμπουμπα όπου συμφώνησαν σε όλα ώστε ο παίκτης να μπορέσει να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία, ωστόσο το πρωί της Κυριακής τα πράγματα άλλαξαν με τον παίκτη τελικά να μην ταξιδεύει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με τους ανθρώπους του ΟΦΗ τους είπε πως η ομάδα του Ατσαλένιου δεν τον αφήνει να ταξιδέψει. Στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με την στάση του ΠΟΑ και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσει το θέμα οριστικά είτε θετικά είτε αρνητικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook