Τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο των ανανεώσεων στον ΟΦΗ

Kαι ενώ παραμένουν “ανοικτά” τα θέματα της αδειδότησης και της παραμονής του Σα Πίντο.

Σε πρώτο πλάνο στον ΟΦΗ βρίσκονται το δίχως άλλο τα “καυτά” θέματα της αδειοδότησης και της παραμονής του Σα Πίντο ωστόσο δεν ήταν και τα μοναδικά ζητήματα που “πονοκεφαλιάζουν” την Κρητική ομάδα.

Σημαντικό είναι και το θέμα της στελέχωσης του ρόστερ, που θα είναι σε άμεση φυσικά συνάρτηση με τα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με αδειοδότηση και προπονητή, με τις ανανεώσεις παικτών να ξεκαθαρίζουν τις προσεχείς μέρες.

Παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνουν στον ΟΦΗ οι Ντουντού και Μακρής των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι ενώ ο Ζε Εντουάρντο ανήκει στην Πάρμα και είναι αμφίβολο αν οι Ιταλοί δεχθούν να τον παραχωρήσουν δανεικό για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο. Επίσης δύσκολη είναι και η περίπτωση της παραμονής του Παπάζογλου με τα σενάρια για αποχώρησή του να έχουν φουντώσει.

“Απρίλης, Μάης κοντά το θέρος” λένε και κάτι τέτοιο ταιριάζει “γάντι” στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού τα πάντα και σε όλα τα “καυτά” μέτωπα θα ξεκαθαρίσουν το αμέσως προσεχές διάστημα…

Απο κει και πέρα, με όλους τους παίκτες παρόντες, μετά και την επιστροφή Κουτσιανικούλη, έγινε η προπόνηση της Τετάρτης των παικτών του ΟΦΗ.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα, Πέμπτη, το πρωί στις 11.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook