Πως έφτασε ο ΟΦΗ στην 6η θέση…

Οι αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα το πως έφτασε ο ΟΦΗ να παίζει χωρίς άγχος τις τελευταίες αγωνιστικές και να τερματίζει 6ος και το athleticradio.gr κάνει την τελική… σούμα!

Μπορεί το ξεκίνημα του ΟΦΗ να μην ήταν καθόλου καλό στο φετινό πρωτάθλημα ωστόσο μετά την έλευση του Σα Πίντο στον πάγκο της ομάδας ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα με το φινάλε να βρίσκει τον ΟΦΗ στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτό το λένε ξεκάθαρα και αριθμοί αφού τις πρώτες επτά αγωνιστικές ο ΟΦΗ είχε συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς! Αγνοούσε την νίκη και είχε απολογισμό πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες…

Ώσπου στα μέσα του Οκτώβρη ήρθε ο Σα Πίντο και άλλαξαν όλα…

Με τον Πόρτογάλο ο ΟΦΗ είχε απολογισμό 11 νίκες (Άρης, Απόλλων (εκτός), Καλλονή, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Πλατανιάς, Πανθρακικός, Εργοτέλης (εκτός), Ατρόμητος, Απόλλων, Ξάνθη), 6 ισοπαλίες (Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός, Άρης (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα) και 10 ήττες (Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Ατρόμητος (εκτός), Ξάνθη, Βέροια, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός (εκτός), Καλλονή (εκτός), Λεβαδειακός (εκτός), Παναιτωλικός (εκτός) ) τερματίζοντας στην 6η θέση με 44 βαθμούς!

Και ως.. κερασάκι στην τούρτα ήρθε και η εντυπωσιακή πορεία της Κρητικής ομάδας στο Κύπελλο εκεί όπου ο ΟΦΗ έφτασε μία… ανάσα από την συμμετοχή του στον Τελικό!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook