Σε προτεραιότητα η αδειοδότηση

Σημαντική εβδομάδα μπήκε για τον ΟΦΗ με το θέμα της αδειοδότησης να είναι στην κορυφή της ατζέντας.

Κρίσιμη βδομάδα μπήκε για τον ΟΦΗ όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης που είναι στην κορυφή του ενδιαφέροντος και θα κρίνει πολλά όσον αφορά το “χτίσιμο” της ομάδας για την νέα σεζόν.

Αυτές τις μέρες αναμένεται οι άνθρωποι της ομάδας να “τρέξουν” το καυτό αυτό ζήτημα ώστε η Κρητική ομάδα να πάρει την άδεια σε δεύτερο βαθμό.

Στον ΟΦΗ υπάρχει αισιοδοξία οτι θα καταφέρουν να ανατρέψουν την κατάσταση αφού η ΠΑΕ είναι εντάξει στα περισσότερα σημεία της αδειοδότησης και κυρίως στην δραστική μείωση των εξόδων, όπως επιτάσσει ο κανονισμός. Μείωση που φτάνει στο 40%, ποσοστό που κατατάσσει την ΠΑΕ ΟΦΗ στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το το ότι οι ελλείψεις που παρατηρήθηκαν είναι κυρίως διαδικαστικού χαρακτήρα, στον ΟΦΗ εκφράζουν την αισιοδοξία ότι η ομαδα θα πάρει άδεια σε δεύτερο βαθμό.

Αν πάντως επικρατήσει το απευκταίο σενάριο και η ομάδα δεν αδειοδότηθεί τότε και πάλι υπάρχει και πάλι η άποψη οτι έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει στον σχεδιασμό της για την νέα χρονιά χωρίς εμπόδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook