Φερνάντεζ: “Θέλω να μείνω στον ΟΦΗ”

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον ΟΦΗ και παράλληλα ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Ντάνι Φερνάντεζ από την ολλανδική Τβέντε. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα χρονιά.

«Εγώ αν μπορούσα, θα ήθελα να μείνω. Σίγουρα, θα ήθελα να μείνω. Δεν λέω όχι στον ΟΦΗ και την Κρήτη» είπε αρχικά ο Ντάνι Φερνάντεζ και συνέχισε λέγοντας ότι «θα δούμε τι θα γίνει. Ο κύριος Πουλινάκης ξέρει καλύτερα. Εγώ είμαι δανεικός από την Τβέντε και πρέπει να τα βρει με τον ΟΦΗ».

Όσον αφορά τον αποκλεισμό του ΟΦΗ, ο 31χρονος τερματοφύλακας δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ήττα υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η χρονιά κρίνεται πετυχημένη: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας. Πιστεύω ότι όλοι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ήταν δίπλα μας, προσπαθήσαμε, φύγαμε με ψηλά το κεφάλι. Πονέσαμε που δεν προκριθήκαμε όμως πραγματικά χάρηκα την φετινή χρονιά, την πορεία που κάναμε και ήταν μια πολύ καλή σαιζόν για τον ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook