Σα Πίντο: “Είχαμε το όνειρο να πάμε στον τελικό αλλά είμαστε υπερήφανοι”

Απογοητευμένος ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά τον αποκλεισμό σπό τον Παναθηναϊκό στάθηκε στην έλλειψη μυαλού και ηρεμίας που είχαν οι παίκτες του ΟΦΗ.

Απογοητευμένος ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά τον αποκλεισμό σπό τον Παναθηναϊκό στάθηκε στην έλλειψη μυαλού και ηρεμίας που είχαν οι παίκτες του ΟΦΗ.

  • Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σα Πίντο μετά το ματς:

«Περίμενα περισσότερα από την ομάδα μου σήμερα. Μπορεί να υπάρχει δικαιολογία γιατί οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαιναν με μοτοσικλέτες και εμείς με ποδήλατα. Είμασταν πολύ αργοί, δεν ελέγχαμε το παιχνίδι για να προχωρήσουμε αριστερά η δεξιά για να απειλήσουμε. Οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν τέτοια παιχνίδια και ίσως να μην είναι συνηθισμένοι με τέτοια ατμόσφαιρα. Για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό πρέπει να είσαι τέλειος όπως παίξαμε και στο πρώτο ματς. Πιστεύαμε ότι θα σκοράρουμε κάποια στιγμή στο ματς. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκος θα μπει για να σκοράρει γρήγορα και είμασταν προετοιμασμένοι για αυτό, αλλά σε αυτό το επίπεδο αν έχεις 2-3 ευκαιρίες πρέπει να σκοράρεις και αν σκοράραμε θα ήταν διαφορετικό ματς. Αν οι ευκαιρίες του Παπάζογλου και του Νούνιες θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Είχα κρατήσει μια αλλαγή για να βοηθήσω την ομάδα στην παράταση αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο Μπούρμπος μέχρι το τέλος. Έπρεπε να παίξω με δύο μέσους μέχρι το τέλος και αν είχα την δυνατότητα να κάνω ακόμη μια αλλαγή θα βοηθούσα περισσότερο την ομάδα αλλά ο τραυματισμός του Μπούρμπου μου άλλαξε τα σχέδια. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την σεζόν που κάναμε και την 6η θέση που κατακτήσαμε. Χάσαμε στον ημιτελικό κερδίζοντας ένα παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Είχαμε το όνειρο να πάμε στον τελικό αλλά είμαστε υπερήφανοι από την σεζόν που κάναμε.

Για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον ΟΦΗ:

«Θα σκεφτώ το μέλλον μου στην ομάδα αυτή την εβδομάδα γιατί περίμενα να πάμε στον τελικό. Αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στο μέλλον θέλω να υπάρχουν νορμάλ οικονομικές συνθήκες με τις πληρωμές να είναι στον χρόνο τους. Η προσωπική μου θέληση είναι να προπονήσω αυτή την ομάδα με διαφορετικούς στόχους και φυσικά για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους πρέπει να έχουμε παίκτες που να έχουν την νοοτροπία του νικητή. Πρέπει να υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις για να σκεφτώ το μέλλον μου και των συνεργατών μου».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook