«Λύγισε» στην παράταση πληρώνοντας τις μεγάλες ευκαιρίες!

Ο ΟΦΗ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, είχε δοκάρι στην παράταση και γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 αποχαιρέτησε την χρονιά.

Πέρασε το όνειρο του τελικού για τον ΟΦΗ που προσπάθησε μέχρι τέλους όμως στάθηκε άτυχος – χάνοντας 3 μεγάλες ευκαιρίες – και “έπεσε” στην παράταση όπου δέχτηκε δύο γκολ από τον Μπέργκ. Ο ΟΦΗ πάλεψε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αν και οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά ωστόσο πάλεψαν αρκετά και στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα παίζοντας ψυχωμένα έστειλαν το ματς στην παράταση όπου ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση.

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός σκόραρε στο 20′, ο ΟΦΗ πάλεψε μέχρι τέλους χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Παπάζογλου, Ζε Εντουάρντο ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Φερνάντεζ κράτησε όρθιο τον ΟΦΗ με δύο μεγάλες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στις προσπάθειες των Μπεργκ, Λαγού με αποτέλεσμα το ματς να πάει στο έξτρα 30λεπτο.

Το παιχνίδι πήγε στην παράταση με τον Παναθηναϊκό να στέκεται τυχερός και να κάνει το 2-0 με τον Μπεργκ όμως και πάλι ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να σταθεί τυχερός όταν στο 105′ ο Κουτσιανικούλης έβγαλε την σέντρα σημαδεύοντας το κεφάλι του Νούνιες που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κοτσόλη.

Στα τελευταία λεπτά, ο ΟΦΗ τα έπαιξε όλα για όλα και σε μια αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, ο Ζόρο ανέτρεψε τον Καρέλη με τον Μπεργκ να εκτελεί το πέναλτι στέλνοντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook