Έτοιμος να γράψει ξανά ιστορία

Μετά από 24 χρόνια ο ΟΦΗ βρίσκεται αντιμέτωπος μια μια μεγάλη πρόκληση που δεν είναι άλλη από το να βρεθεί ξανά στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Αthletic Radio 104,2 και το Gentikoule θα βρίσκονται από νωρίς στην Λεωφόρο και θα σας μεταφέρουν πλούσιο  ρεπορτάζ, πριν, κατά τη διάρκεια και από το “τρίτο” ημίχρονο της αναμέτρησης. 

24 χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου, ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να γράψει ξανά ιστορία και να βρεθεί στον τελικό της 26 Απριλίου. Για να το κάνει αυτό δεν έχει μόνο παρά να υπερασπιστεί το 1-0 του “Γεντί Κουλέ”.

Οι “μελανόλευκοι” γνωρίζουν πως μπροστά τους βρίσκεται μια τεράστια πρόκληση και είναι έτοιμοι να καταθέσουν εαυτόν ώστε να είναι αυτοί που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό.

Η ομάδα παρουσιάζεται έτοιμη για την σημερινή αναμέτρηση γνωρίζοντας καλά το κλίμα που θα αντιμετωπίσει στη Λεωφόρο η οποία θα είναι γεμάτη από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Μοναδικό ερωτηματικό για τον Ρικαρντο Σα Πίντο είναι η συμμετοχή του Ζόρο, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις χθες και ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει μέχρι τη σέντρα του αγώνα για να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Αναλυτικά στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές 

Αγριμάκης, Φερνάντεζ, Γιαγκιόζης, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Δαμιανάκης, Φαζός, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Μακρής, Ντουντού, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ροβίθης, Νούνιες, Φραγκουλάκης, Κυζιρίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook