Ο Γιώργος Μακρής στον Athletic Radio 104,2

Ο 29χρονος κεντρικός χαφ του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και εν όψει της νέας χρονιάς τόνισε ότι “στην ομάδα δεν γίνονται μόνο βήματα αλλά άλματα προόδου προς τα μπροστά”.

Ο Γιώργος Μακρής στην πρώτη του – ολόκληρη – χρονιά στον ΟΦΗ αποτελεί έναν από τους παίκτες που πρόκειται να δώσουν πολλά στην ομάδα. Και όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” με το Νίκο Μαρκάκη: «Έχουν γίνει άλματα προόδου τόσο εξωαγωνιστικά όσο και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι γιατί έχουν έρθει στην ομάδα παιδιά με μεγάλη ποιότητα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μακρής στον Athletic Radio 104,2

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι γίνονται άλματα προόδου και όχι απλά βήματα. Όλες οι συνθήκες μας βοηθούν ώστε να δείξουμε τι αξίζουμε. Από εκεί και πέρα, έχουν έρθει πολλά παιδιά που προσφέρουν μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και σημασία έχει να δέσουμε γρήγορα ώστε να δείξουμε τι αξίζουμε».

Για όσα έχει συναντήσει εκείνος στον ΟΦΗ: «Η ομάδα από τον Δεκέμβρη και μετά που ήρθα εγώ, προσπαθούσε να διορθώσει κάποια λάθη του παρελθόντος. Συνάντησα πολύ καλό κλίμα, υπήρχαν όλες οι συνθήκες για να δουλέψουμε και το να εξελίσσεται είναι η φυσική της πορεία».

Για την παρουσία πολλών και καλών ποδοσφαιριστών: «Ο υγιής ανταγωνισμός είναι το ζητούμενο για τον ΟΦΗ ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχει ανταγωνισμός όμως αυτό είναι για το καλό όλων μας μέσα στην ομάδα».

Για το νέο ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ αυτήν την στιγμή θεωρώ ότι θα κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η ομάδα έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και νομίζω παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάζουμε ότι καλύτερο. Δεν μπορώ να πω κάτι από τώρα και η ομάδα θα δείξει τις δυνατότητες της μέσα στο γήπεδο όπου ο κόσμος θα δει με πράξεις και όχι με λόγια το τι μπορεί να πετύχουμε».

Για την συνεργασία του με τον Παύλο Δερμιτζάκη: «Συνεργάζομαι για πρώτη φορά με τον κύριο Δερμιτζάκη. Μέχρι στιγμής βλέπω επαγγελματισμό, η ομάδα δουλεύει με σωστούς ρυθμούς και όλα είναι καλά».

Για τον εαυτό του: «Πέρυσι δεν μπόρεσα να δείξω το τι μπορώ να προσφέρω και ελπίζω φέτος να είμαι υγιής ώστε να δείξω το τι μπορώ. Στο Ηράκλειο θα ήθελε να ζει ο καθένας για να δει πόσο υπέροχο μέρος είναι».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΟΦΗ: «Να στηρίξει αυτήν την ομάδα γιατί έχουν έρθει αρκετά νέα πρόσωπα. Εμείς έχουμε δει από πέρυσι την στήριξη του κόσμου που δίνει την ιδιαίτερη φλόγα στην ομάδα και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι μέσα στο γήπεδο θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook