Μένει ή όχι ο αρχηγός;

Σήμερα θα κριθεί η παραμονή του αρχηγού του ΟΦΗ στην ομάδα. Βατσινάς και Κουνενάκης θα συναντηθούν για να συζητήσουν ωστόσο τα πρώτα δείγματα είναι απολύτως αρνητικά.

Κύριο ρόλο δεν θα παίξει το οικονομικό στην κουβέντα που θα γίνει αλλά οι στόχοι του ΟΦΗ την επόμενη περίοδο.

Σήμερα αναμένεται να λήξει θετικά ή αρνητικά η υπόθεση Κουνενάκης για τον ΟΦΗ. Ο αρχηγός της Κρητικής ομάδας δεν συναντήθηκε χθες με τον Φανούρη Βατσινά λόγω υποχρεώσεων του δεύτερου και το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών θα γίνει σήμρα το μεσημέρι.

Με τα τωρινά δεδομένα όλα είναι ανοικτά και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί όσον αφορά το μέλλον του 30χρονου μεσοαμυντικού.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει μια παγωμάρα εξαιτίας της καθυστέρησης που παρατηρήθηκε από τον Φανούρη Βατσινά που τόσες ημέρες δεν καλούσε τον Κουνενάκη για να συζητήσουν ενώ είχαν προηγηθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Ο “Κούνε” αναμένεται να συζητήσει εκτός από το οικονομικό όπου φυσιολογικά θα γίνει μια πρόταση με αυξημένες αποδοχές αφού ο Ηρακλειώτης μεσοαμυντικός είναι από τους πιο αδικημένους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και τους στόχους της επόμενης περιόδου.

Ο Κουνενάκης καθώς αποτελεί γέννημα-θρέμμα του συλλόγου έχει εκφράσει και στο παρελθόν την άποψη του ότι σε περίπτωση που δεν μπει ψηλά ο πήχης την επόμενη περίοδο η πρόθεση του είναι να μην συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΟΦΗ.

Αυτό προκύπτει από την επιθυμία του να δει την Κρητική ομάδα ξανά στα υψηλά πατώματα του Ελληνικού πρωταθλήματος αφού ο ίδιος αποτελούσε μέλος του ΟΦΗ στα τέλη της δεκαετίας του ’90 όταν η ομάδα του Ηρακλείου διεκδικούσε την έξοδο στην Ευρώπη.

Όλα τα παραπάνω θα μπουν στο τραπέζι με τις πρώτες προβλέψεις για συμφωνία να είναι απαισιόδοξες.

Ο Κουνενάκης που βρίσκεται σε συζητήσεις με Κυπριακές ομάδες δεν διαψεύδει το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης ωστόσο έχει τονίσει ότι πρώτα θα δει τι θα γίνει με τον ΟΦΗ και τι αποτέλεσμα θα έχουν οι διαπραγματεύσεις και στην συνέχεια θα προχωρήσει στις αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook