Κυπριακές σειρήνες για Κούνε

Κυπριακές σειρήνες έρχονται για τον Νίκο Κουνενάκη την ημέρα που έχει συνάντηση με τον Φανούρη Βατσινά για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως μετέδωσε το Κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων ΡΙΚ ο αρχηγός του ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ανόρθωση.

Κυπριακές σειρήνες έρχονται στο Ηράκλειο για τον Νίκο Κουνενάκη, την ίδια μέρα μάλιστα που ο αρχηγός του ΟΦΗ έχει συνάντηση με τον Φανούρη Βατσινά για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως μετέδωσε σήμερα το απόγευμα το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων ΡΙΚ ο “Κούνε” βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ανόρθωση.

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αυτή η είδηση βγήκε την ημέρα που ο έμπειρος μεσοαμυντικός θα συζητήσει με τον Φανούρη Βατσινά για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το όνομα του 30χρονου μεσοαμυντικού ακούστηκε στο νησί της Αφροδίτης νωρίτερα κατά την διάρκεια της ημέρας όταν η πρωταθλήτρια Κύπρου έβγαλε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσει η φημολογία ότι ο παίκτης που έχει “κλείσει” στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια είναι ο αρχηγός της Κρητικής ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook