Ανεβάζει στροφές

Η παρουσία του Φράντισεκ Στράκα στην Τσεχία δεν έχει κατεβάσει καθόλου στροφές όσον αφορά τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Σήμερα ο 50χρονος τεχνικός έλαβε στα χέρια του όλες τις λεπτομέρειες σχετικές με το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ.

Υπολογίζεται ο Σηφάκης μέχρι νεωτέρας…

Στον ΟΦΗ μπορεί να πέρασε το εικοσαήμερο χωρίς εξελίξεις στα ζητήματα που αφορούν την Κρητική ομάδα ωστόσο με την πρόσληψη του Φράντισεκ Στράκα οι μηχανές φουλάρουν προκειμένου να βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση ο προγραμματισμός.

Σήμερα ο Τσέχος τεχνικός παρακολούθησε αρκετά dvd με παιχνίδια του ΟΦΗ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ενώ πήρε στα χέρια του και τον πλήρη φάκελο με τα στοιχεία όλων των ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Μέσα ο φάκελος περιείχε τον αριθμό των συμμετοχών, τα γκολ και ότι άλλο χρήσιμο χρειάζεται ο Στράκα για να έχει μια μερική άποψη του ρόστερ που θα διαχειριστεί την επόμενη περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ο 50χρονος τεχνικός έχει βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου χωρίς και σε ποιες θέσεις πρέπει να έρθουν παίκτες. Ωστόσο αυτό δεν είναι παρά μόνο μια πρώτη εικόνα και τίποτα παραπάνω.

Ο Στράκα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του Παύλο Αδάμο και Νίκο Κουνδουράκη όπου ενημερώνεται και πληροφορείται για ότι έχει σχέση με τον σύλλογο.

Ο Στράκα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο περίπου στις 25 Ιουνίου όπου και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του.

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση Σηφάκη, ενδιαφέρον από Άρη Όσον αφορά την υπόθεση του Μιχάλη Σηφάκη δεν υπάρχει κάτι νεότερο και κάποια εξέλιξη ωστόσο στον ΟΦΗ ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν γνωστές τις σκέψεις τους στην περίπτωση που ο 24χρονος τερματοφύλακας δεν βρει άλλη ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φανούρης Βατσινάς προσανατολίζεται σε αυτή την περίπτωση να κάνει πρόταση στον Μιχάλη Σηφάκη για επέκταση του συμβολαίου του τόσο στην χρονική διάρκεια όσο και στις απολαβές του ίδιου.

Προς το παρόν δεν αποκλείεται τίποτα απολύτως αφού δεν έχει βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος για να αποκτήσει τον Σηφάκη και φυσικά στον ΟΦΗ χειρίζονται την υπόθεση έχοντας στο μυαλό τους το γεγονός ότι ο 24χρονος τερματοφύλακας αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Όσο για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Άρη αυτό είναι υπαρκτό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές ωστόσο το ενδιαφέρον που έχει δείξει προσκρούει στην ρήτρα των 350.000 ευρώ και αν στον ΟΦΗ δεν ρίξουν το ποσό τότε θα κάνει πίσω.

Ο Σηφάκης αρέσει ιδιαίτερα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος βρίσκεται στην αναζήτηση τερματοφύλακα μετά το διαζύγιο με τον Κώστα Χαλκιά.

Αυστριακό ενδιαφέρον για Ντρούλιτς Στην υπόθεση Ντρούλιτς δεν υπάρχει κάτι νεότερο αφού ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα από την πρώτη κατηγορία της Αυστρίας ενδιαφέρεται για τον Σέρβο επιθετικό και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις. Ο Ντρούλιτς πιέζεται ωστόσο από τον εκπρόσωπο του να συμφωνήσει με τον ΟΦΗ με τον 32χρονο επιθετικό να μένει αμετακίνητος στις αρχικές του προθέσεις.

Πέντε φιλικά στην Γερμανία Όσο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Γερμανία εκεί η Κρητική ομάδα θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια.

Ο ΟΦΗ θα βρίσκεται εκεί στις 14 Ιουλίου και δύο ημέρες αργότερα θα πάρει μέρος σε τουρνουά που θα διεξαχθεί με την συμμετοχή εκτός από του ΟΦΗ τριών ομάδων από Βουλγαρία, Γερμανία και Αγγλία.

Στις 23 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Μπόχουμ και στις 26 και 29 θα αντιμετωπίσει πιθανότατα καθώς δεν έχουν επικυρωθεί ακόμα της Γκλάντμπαχ και Χέρενφέιν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook