Πλήρωσε την αστοχία του ο ΟΦΗ και ηττήθηκε με 2-0 από τον Απόλλωνα!

Ο ΟΦΗ δέχτηκε ένα γκολ στο 1ο λεπτό και άλλο ένα στην παράταση με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την συνέχεια του περωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να αποκλειστεί (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) με τον Απόλλωνα Αθηνών να κάνει 4 φάσεις σε 120 λεπτά και να πετυχαίνει 2 γκολ με αποτέλεσμα να μείνει εκτός κυπέλλου! Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έκρυβε εκπλήξεις στην 11αδα και ξεκίνησε τον ΟΦΗ με σύστημα 4-3-3.

Ο Γουναρίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Κουρδάκης έπαιξε στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μονιάκης στο αριστερό με τους Σαρ – Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Βιτώρος, Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος και στην επίθεση οι Περογαμβράκης, Ζορμπάς και Παπάζογλου.

Γκολ από τα αποδυτήρια!
Ο ΟΦΗ μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και ασορτί με την θερμοκρασία της ατμόσφαιρας, δέχτηκε γκολ στο 1ο λεπτό όταν ο Μανιάς μπήκε στην περιοχή του ΟΦΗ από τα δεξιά και με πλασέ έκανε το 1-0 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Το γρήγορο γκολ επηρέασε τους παίκτες του ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 2-0 σε δύο περιπτώσεις ακόμα αλλά ο Γουναρίδης διατήρησε το 1-0.

Καθολική υπεροχή του ΟΦΗ
Στην συνέχεια του παιχνιδιού, ο ΟΦΗ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και από το 25ο λεπτό πίεζε τους γηπεδούχους για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Περογαμβράκης, Παπάζογλου και Λαμπρόπουλος έχασαν μέχρι το 45′ σπουδαίες ευκαιρίες όμως το γκολ δεν έμπαινε!

Πέναλτι που έγινε κόρνερ!
Ο ΟΦΗ στο 35′ κέρδισε πέναλτι όταν ο Παπάζογλου ανατράπηκε από τον Δεληζήση με τον Γιάχο που ήταν κοντά στην φάση να δείχνει πέναλτι. Όμως, ο Χιώτης διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση μετά την υπόδειξη του βοηθού του με αποτέλεσμα να δώσει κόρνερ υπέρ του ΟΦΗ!

Απίστευτες χαμένες ευκαιρίες για τον ΟΦΗ!
Ο ΟΦΗ είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας με τον Απόλλωνα να παίζει μόνο… άμυνα! Ο ΟΦΗ έχασε 7 ευκαιρίες σε 45 λεπτά και μοιραία το παιχνίδι πήγε στην παράταση.

Απίστευτες χαμένες ευκαιρίες για τον ΟΦΗ!
Ο ΟΦΗ είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας με τον Απόλλωνα να παίζει μόνο… άμυνα! Ο ΟΦΗ έχασε 7 ευκαιρίες σε 45 λεπτά και μοιραία το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Εκεί χάθηκε ακόμα μια ευκαιρία με τον Καπουράνη να πλασάρει και τον Χατζηζήση να διώχνει πάνω στην γραμμή.

Ο Απόλλωνας βγήκε στην αντεπίθεση και στο 107′ έκανε το 2-0 με τον Μανιά να σκοράρει και να αποκλείει τον ΟΦΗ που τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λαμπρόπουλου!

Oι 11αδες των δύο ομάδων

Απόλλων Αθηνών: Αθανασίου, Χατζήζησης, Χιντζίδης, Κύργιας, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Τσιλιγγίρης, Διαμαντίδης, Καραμαλίκης, Λεοντίου, Μανιάς

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Κουρδάκης, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Βιτώρος, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Ζορμπάς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook