Σειρήνες για Σίμιτς-Ντρούλιτς

Την ώρα που ο σχεδιασμός στον ΟΦΗ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει μείνει πίσω και όλα περιστρέφονται γύρω από το θέμα του νέου προπονητή, στην Κρητική ομάδα φτάνουν σειρήνες με αποδέκτες τους Ντρούλιτς και Σίμιτς. Συγκεκριμένα για τον δεύτερο σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει “μπει” στο μάτι Ρωσικής ομάδας που είναι διατεθειμένη να πληρώσει το  […]

Την ώρα που ο σχεδιασμός στον ΟΦΗ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει μείνει πίσω και όλα περιστρέφονται γύρω από το θέμα του νέου προπονητή, στην Κρητική ομάδα φτάνουν σειρήνες με αποδέκτες τους Ντρούλιτς και Σίμιτς.

Συγκεκριμένα για τον δεύτερο σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει “μπει” στο μάτι Ρωσικής ομάδας που είναι διατεθειμένη να πληρώσει το  ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του(400.000 ευρώ) έστω και αν δεν έχει συζητηθεί ακόμα αν η αύξηση της ρήτρας στο συμβόλαιο του.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στο Ηράκλειο ο μάνατζερ του Σέρβου μεσοεπιθετικού, Τσέντο Γκόσπιτς προκειμένου να συζητήσει με την διοίκηση της Κρητικής ομάδας την αναπροσαρμογή του συμβολαίου με καλύτερες αποδοχές αλλά και την αύξηση της ρήτρας σε ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ψάχνεται για Ισπανία ο Ντρούλιτς Όσο για τον Γκόραν Ντρούλιτς ο Σέρβος επιθετικός δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την προσφορά που έχει γίνει από τον ΟΦΗ ώστε να αμοίβεται με το παιχνίδι. Μάλιστα ο Ντρούλιτς σύμφωνα με πληροφορίες έχει εξουσιοδοτήσει μάνατζερ προκειμένου να του βρει ομάδα  από την Ισπανία. Αυτό σημαίνει ότι από την μια πλευρά ο Ντρούλιτς επιθυμεί να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους καθώς θέλει τα παιδιά του να πάνε σε Ισπανικό σχολείο αλλά και από την άλλη ότι ο ίδιος θέλει να φύγει από τον ΟΦΗ και ήδη να έχει αρχίσει να ψάχνεται… για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook