Κλαδος: “Σύντομα θα υπάρχουν αποτελέσματα”

Σε συνέντευξη του στον Athletic Radio 104,2 o απερχόμενος πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Κλάδος μίλησε για τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη του προ λίγων ημερών, επανάλαβε πως είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον για χρηματοδότηση του γηπέδου ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην διαδικασία της ανάδειξης του νέου προεδρου.

Σε συνέντευξη του στον Athletic Radio 104,2 o απερχόμενος πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Κλάδος μίλησε για τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη του προ λίγων ημερών, επανάλαβε πως είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον για χρηματοδότηση του γηπέδου ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην διαδικασία της ανάδειξης του νέου προεδρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κλάδος μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2 και στην εκπομπή θύρα 8 με τον Μανώλη Σαρρή

Για την αποχώρηση του από την προεδρεία του ΟΦΗ…

Oι θέσεις έρχονται και παρέρχονται. Σημασία έχει να μην χάνουμε την ουσία. Σε πρώτη φάση μπόρεσα να ενημερωθώ για τον μέγιστο βαθμό και να μπω στην διαδικασία να κάνω μία πρόταση στον κόσμο και στους μετόχους για το πως μπορεί να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Κοντός ψαλμός αλελούια. Σύντομα θα υπάρχουν αποτελέσματα. Συνηθίζω να μην κοιτάζω μόνο το παρόν. Δυστυχώς σήμερα περιοριστήκαμε μόνο στο παρόν. Πρέπει να αφιερώνουμε και κάποιο χρόνο στο μέλλον. Τα αδιέξοδα τα συναντάς στο μέλλον.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ασχοληθώ πολύ αυτές τις ημέρες με κάποια πράγματα.Μοναδική αιτία οπου δεν μπόρεσα ήταν από σεβασμό και ότι δεν είχα την απαιτούμενη ψυχική κατάσταση. Σε ότι αφορά την ουσία σας λέω κοντός ψαλμός αλελούια. Σας λέω να σημειώσετε μια ημερομηνία. Την 30η Οκτωβρίου.

Για το αν σε αυτή την περίοδο της κρίσης κατά πόσο είναι εφικτό να ανταποκριθεί ο κόσμος…

Σε κάθε περίπτωση όταν έχουμε πάθος με κάτι, νομίζω ότι θα πρέπει να συμμετέχουμε τουλάχιστον. Το πόσο συμμετείχε ο κόσμος μέχρι στιγμής με την ευρεία έννοια δεν φαίνεται από κάπου. Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα δεν υπήρξε ποτέ. Το εισιτήριο είναι μια πώληση προιόντος προκειμένου ο άλλος να πάρει ένα θέαμα. Μέσω του θεάματος πληρώνει ο καθένας το εισιτήριο. Δεν επέφερε κέρδη στην ομάδα. Η διαχείρηση θα πρέπει τουλάχιστον να περιοριστεί στο κόστος. Αναφέρθηκα στο κομμάτι των εισιτηρίων, των διαφημιστικών πινακίδων. Είπα σε ένα φίλο του ΟΦΗ να ξεχάσει πως η ομάδα είναι ξέφραγκο αμπέλι. Εμείς δεν θα σχολιάζουμε κακόβουλα και δεν θα απειλούμε. Αναφέρομαι για ένα μεμονωμένο πρόσωπο. Δεν μπήκα στον ΟΦΗ για να διαφημιστώ. Δεν το έχω ανάγκη. Δεν έχει δικαίωμα να λέει κάτι τέτοιο σαν μεμονομένο. Οι Κρήτες παρακολουθούν τις εξελίξεις με σεβασμό. Παρακολούθησε τις καταστάσεις και στην συνέχεια πάρε θέση. Δεν γίνεται αυτός ο κύριος να με έχει χρεώσει με 600.000 ευρώ πρόστιμο τα τελευταία χρόνια. Το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν ικανός. Από Δευτέρα γράφομαι μέλος σε αυτό τον σύνδεσμο. Αυτός πρέπει να απέχει γιατί βλάπτει τα συμφέροντα του ΟΦΗ. Εγώ είμαι υπέρ των συνδέσμων με στίγμα. Είναι προς όφελος της ομάδας να υπάρχει μια υγιείς στάση. Δημιούργησε ζημιά αυτό το άτομο 250 χιλ ευρώ μόνο πέρσι. Θα είμαι μέλος μαζί τους στον ίδιο χώρο προς όφελος και γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Αφορά ένα άτομο όλα αυτά που είπε.

Γιατί δεν μπαίνει σε προτεραιότητα το γηπεδικό αν υπάρχει πράγματι επενδυτικό ενδιαφέρον…

Είναι υπαρκτό. Υπάρχει δυνατότητα υπό την προϋπόθεσή ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες. Ανοίγω μια παρένθεση. Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος μου είπε να φέρεις ένα χρηματοδότη να πάρει την ομάδα. Εσύ μου δηλώνεις να πουλήσουμε την ομάδα όταν πριν λίγο καιρό ζητούσε από τον κ. Κουράκη πολυμετοχικότητα. Εγώ αυτό δεν θα το κάνω ποτέ. Εγώ αναφέρθηκα στον χρηματοδώτη υπό την προυπόθεση ότι ο δήμος θα κάνει μια αποπληρωμή του δανείου.  είπα να γίνει μια παραχώρηση σε ένα χώρο που η αξία του είναι μηδενική και εμείς μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε. Για πρώτη φορα η ΠΑΕ θα μπορεί να αποκτήσει περουσιακό στοιχείο.

Για την χθεσινή διαδικασία και την ανάδειξη νέας διοίκησης…

Εγώ αντιλήφθηκα την ανάληψη ευθυνών του νέου προέδρου. Αποδέχομαι και στηρίζω τον κ. Πουλινακη που ανέλαβε. Θα πω μπροστά προκειμένου αυτός ο άνθρωπος πάντα επιτηρούμενος από το Δ.Σ. , να παει την ομάδα μπροστά. Δεν έχω κανένα ενδυασμό για το πρόσωπο του και ελπιζω να μην με απογοητεύσει. Τις προτεραιότητες, τις διαχειρίζεται ο κ. Πουλινάκης. Εγώ πάντα θα βάζω το θέμα του μέλλοντος όσο και αν κουράζει και δεν θα αρκούμαι στο παρόν. Με τις συνθήκες που επικρατούν θα εξακολουθήσω να λέω πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Γίνεται μία προσπάθεια για το παρόν. Εγώ θα επιμείνω και για το άλλο κομμάτι. Αυτό που λέγεται μέλλον δεν είναι με ευχολόγια αλλα με σχεδιασμό. Εγώ προκαλώ ας ερθει ο οποιοδήποτε. Οποιοσδηποτε να κάνει μελέτη για να εξυγιανει την ομάδα με άλλο τρόπο. Τον πληρώνω! Εγώ δεν έχω την δυνατότητα να βάλω 10 εκ. Η ομάδα ανήκει στην Κρήτη και η λαική εντολή ζητάει πολυμετοχικότητα θα πρέπει να το σεβόμαστε.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook