Ο Κώστας Κλάδος στην θέση του προέδρου

O Κώστας Κλάδος αναλαμβάνει χρέη προέδρου στον ΟΦΗ όπως αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

 O Κώστας Κλάδος είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ όπως αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9.30.

Μετά απο μια συνεδρίαση που κράτησε  για περισσότερο από 2,5 ώρες ο επιχειρηματίας Κώστας Κλάδος, μετά από πιέσεις ανέλαβε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ.  Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος όπως και αναμενόταν θα ήταν

 Ο Ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας είχε κάποιες αντιρρήσεις, οι οποίες και κάμφθηκαν μετά την πίεση που δέχθηκε από τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και είπε τελικά το “ναι”.

Ο ίδιος έχει διαβεβαιώσει ότι το νέο Δ.Σ. έχει την δυνατότητα να βρει ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ ώστε η ομάδα να μπορέσει να διαχειριστεί κάπως τα οικονομικά της προβλήματα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο κ. Κώστας Κλάδος είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ-ΟΦΗ.
ΤΑ μέλη της διοίκησης κατά την σημερινή τους συνεδρίαση αποφάσισαν ομόφωνα να ο κ. κ. Κλάδος να είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ.
ΕΠΙΣΗΣ τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα ο κ. Νίκος Μαχλάς να είναι υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Στην επόμενη συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. θα αποφασίσουν για τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες που θ αναλάβουν.

Οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ

Ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε: “Στόχος μας είναι η αξιοποίηση όλων των μελών που είναι στη διοίκηση. Για το σκοπό αυτό και στην επόμενη συνεδρίαση θα ανακοινωθούν οι αρμοδιότητες που θα έχει το κάθε μέλος. Οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες και θα πρέπει να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες του κάθε μέλους στο Δ.Σ. Η παραμονή μου στον ΟΦΗ έχει ημερομηνία λήξης. Αναφέρω το παραπάνω με την έννοια ότι δεν ήλθα για να είμαι ισόβιος πρόεδρος στην ομάδα μας. Ηλθα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ μαζί με τους άλλους συναδέλφους στη διοίκηση. Στόχος μας είναι η αναγέννηση του ΟΦΗ και όταν θα έλθει η ώρα να αποχωρήσουμε να αφήσουμε στην επόμενη διοίκηση την ομάδα μας με πολύ λιγότερα προβλήματα απ αυτά που καλούμαστε εμείς σήμερα ν αντιμετωπίσουμε. Επίσης στόχος του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα είναι η παραμονή στη κατηγορία. Ομως αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω και να διαβεβαιώσω όλους ότι θα καταβάλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να φέρουμε τον ΟΦΗ όσο γίνεται πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.»


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook