Στην κρατική τηλεόραση ο ΟΦΗ

Στην κρατική τηλεόραση θα περάσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΟΦΗ για την επόμενη διέτια καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση για να ανακοινωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. 

Η συνάντηση που είχε κάνει ο πρόεδρος της Κρητικής ομάδας Φανούρης Βατσινάς με τον πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΕΡΤ ΑΕ Χρήστο Παναγόπουλο στις 27 Μαρτίου στην Αθήνα ήταν αρκετή για να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και για την επόμενη διετία τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Κρητικής ομάδας θα τα έχει η κρατική τηλεόραση.

Μάλιστα τα έσοδα του ΟΦΗ για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους θα φτάνουν το 1,8 εκατομμύρια ευρώ και ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε στις 20 Απριλίου η ομάδα του Ηρακλείου εισέπρατε περίπου 1,3 εκατομμύρια από την συνδρομητική τηλεόραση με την αύξηση να φτάνει στις 500.000 ευρώ.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία τόσο για την ομάδα του Ηρακλείου όσο και για τον ίδιο τον Φανούρη Βατσινά καθώς στα ταμεία της ομάδας θα μπει ένα ιδιαίτερα σεβαστό ποσό που φτάνει στα επίπεδα των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αν αναλογιστεί κανένας ότι η ΑΕΚ εισπράττει 2 εκατομμύρια ευρώ και την ίδια ώρα ο ΟΦΗ θα παίρνει μόλις 200.000 ευρώ λιγότερα  αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική πηγή εσόδων ενώ με αυτή την συμφωνία συγκαταλέγεται και μεταξύ των μεγάλων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παράλληλα στην ΠΑΕ ΟΦΗ κατάφεραν να περάσουν και στην συμφωνία έναν όρο με τον οποίο σε περίπτωση που υπάρξει κοινή διαχείρηση τηλεοπτικών διαχείρησεων τότε η ομάδα του Ηρακλείου θα έχει το δικαίωμα να σπάσει την συμφωνία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook