Mηχαηλίδης: Τελειώνει του Νουαφόρ με τον ΠΑΟΚ

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» με αφορμή το θέμα του Νουαφόρ και των συζητήσεων που γίνονται με τη διοίκηση του Δικεφάλου. Ο εκπρόσωπος του Νουαφόρ τόνισε μεταξύ των άλλων, πώς οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο για την οριστικοποίηση της συμφωνίας τις επόμενες μέρες. «Υπάρχει δυναμική, υπάρχει όραμα στον ΠΑΟΚ, που είναι ομάδα, […]

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» με αφορμή το θέμα του Νουαφόρ και των συζητήσεων που γίνονται με τη διοίκηση του Δικεφάλου. Ο εκπρόσωπος του Νουαφόρ τόνισε μεταξύ των άλλων, πώς οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο για την οριστικοποίηση της συμφωνίας τις επόμενες μέρες.

«Υπάρχει δυναμική, υπάρχει όραμα στον ΠΑΟΚ, που είναι ομάδα, η οποία πιστεύω ότι ταιριάζει στο Νουαφόρ. Είναι σε καλό δρόμο οι συζητήσεις. Θα συναντηθούμε από κοντά, έχουμε μιλήσει ήδη αρκετές φορές.

Το συμβόλαιο, που μας προτάθηκε από τον ΠΑΟΚ είναι για 3 χρόνια. Από αύριο πιστεύω, να προχωρήσουν οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ τελειώνει. Φεύγουμε χωρίς κανένα παράπονο, αλλά θέλει ο παίκτης μία αλλαγή, που ήταν και ο μεγαλύτερος ρόλος για να αποχωρήσει από την ομάδα της Κρήτης.

Πιστεύω, πώς ο Νουαφόρ έχει δυνατότητες να παίξει, έχει την όρεξη. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένας σταθμός πολύ καλός για τον ποδοσφαιριστή. Πέτυχε καθοριστικά γκολ με τον ΟΦΗ, αν και δεν έκανε καλό πρωτάθλημα φέτος. Με τον Μάουρερ δεν ήταν καλά τα πράγματα, αλλά πιστεύω στην αξία του. Ο Νουαφόρ μπορεί να παίξει εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις της επίθεσης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook