H μεταγραφολογία άρχισε νωρίς

Πριν μπει καν η πρώτη Μαΐου έχει ξεκινήσει για τα καλά η μεταγραφολογία στην Ελλάδα. Στον χορό έχει  μπει και ο ΟΦΗ που κάλλιστα με τα τόσα ονόματα που έχουν ακουστεί εδώ και δέκα ημέρες θα μπορούσε να φτιάξει μια…ενδεκάδα καινούρια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο… Μένει να φανεί ποιός από τους ποδοσφαιριστές τα ονόματα […]

Πριν μπει καν η πρώτη Μαΐου έχει ξεκινήσει για τα καλά η μεταγραφολογία στην Ελλάδα. Στον χορό έχει  μπει και ο ΟΦΗ που κάλλιστα με τα τόσα ονόματα που έχουν ακουστεί εδώ και δέκα ημέρες θα μπορούσε να φτιάξει μια…ενδεκάδα καινούρια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο…

Μένει να φανεί ποιός από τους ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων έχουν ακουστεί θα κατηφορήσουν προς το Ηράκλειο.

Το athleticradio.gr κάνει μια αναδρομή στο σύντομο παρελθόν και στα ονόματα που έχουν ακουστεί από την ημέρα που τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την ονοματολογία την μερίδα του λέοντος από τα ονόματα που έχουν ακουστεί ανήκουν στον Ατρόμητο ελέω υποβιβασμού αλλά και Παράσχου.

Επίσης σήμερα αναφέρθηκαν και ονόματα ποδοσφαιριστών που ανήκουν στον Απόλλων Καλαμαριάς.

Πάμε να τα δούμε ένα ένα λοιπόν… Μερίνο, Γελαδάρης, Ολιβέιρα, Σκοπελίτης από τον Ατρόμητο. Ωστόσο και οι τέσσερις αποτελούν διαφορετικές περιπτώσεις. Μπρίτο, Φαβάλι από τον Απόλλων Καλαμαριάς. Ένας Αργεντινός και ένας Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός. Και οι δύο ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από τους Πόντιους. Αποτελούν καλά και χρήσιμα γρανάζια για ομάδες που θέλουν να κυμαίνονται στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Χίμπλιγκερ από τον Εργοτέλη. Ο Αυστριακός αμυντικός το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου είναι μια από τις κολόνες των κιτρινόμαυρων τα τελευταία δύο χρόνια. Αν η ομάδα του Ηρακλείου αγωνιζόταν στην ΄Β Εθνική την επόμενη περίοδο ίσως να γινόταν ο γάμος με τα τωρινά δεδομένα όμως πολύ δύσκολα ο παίκτης θα αλλάξει στρατόπεδο στην ίδια πόλη.

Μπονέτ από την Ρασίνγκ Κλούμπ. Ο 27χρονος Παραγουανός αμυντικός αγωνίζεται από το 2006 στην Ρασίνγκ Κλούμπ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν χάνει παιχνίδια συχνά και που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχαίρεια τόσο στο κέντρο όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας μιας ομάδας.

Οι Αργεντινοί τον στέλνουν στον ΟΦΗ την ίδια ώρα που διοίκηση και προπονητής της Κρητικής ομάδας δηλώνουν άγνοια για αυτόν.

Αν δεν υπάρξει τελικά συμφωνία και δεν τον δει κανένας στο Παγκρήτιο Στάδιο μπορεί να τον δει εδώ

Ο Παραγουανός αμυντικός είναι ο ποδοσφαιριστής με την φανέλα 8 και δείχνει ιδιαίτερα κινητικός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook