Ρόβας: “Δέχθηκα απειλές και λάσπη. Δεν είμαι άνανδρος και το δείχνω στην πιο δύσκολη στιγμή του ΟΦΗ”

Ο Βασίλης Ρόβας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την συμφωνία με την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ ενώ έκανε λόγο για απειλές προς το πρόσωπο του.

  • Αναλυτικά όσα είπε στον Αthletic Radio 104,2 στην εκπομπή του Μανώλη Χρονάκη “Θύρα 8”.

Για την συμφωνία που ήρθε με την διοίκηση του ΟΦΗ…

“Εγώ κοίταξα να κάνω αυτό που ήταν σωστό για μένα να κάνω σαν άνθρωπος. Να πάρω τα δεδουλευμένα και να βοηθήσω στην ομάδα και την διοίκηση στο δύσκολο έργο της και να μην πάει αυτή την ιστορική ομάδα πίσω. Μου εκδικάστηκαν 258.000 ευρώ, εγώ συμφώνησα με την διοίκηση να πάρω αυτά που έχω δουλέψει δηλαδή τις 150.000 ευρώ και αυτά θα πάρω”.

Για το πότε θα λάβει τα χρήματα που του αναλογούν…

“Θα τα πάρω μέσα σε 1,5 χρόνο, με δόσεις προσιτές για την ομάδα. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν ήμουν ευχαριστημένος με την προηγούμενη διοίκηση. Οι άνθρωποι που διοικούσαν έριξαν  λάσπη στο όνομα μου. Είπαν ότι θα πάω στα Γιάννενα, ότι ήθελα να καταστρέψω την ομάδα, υπήρχε δάκτυλο σε όλα αυτά. Υπάρχουν πράγματα που δεν θέλω να πω γιατί δεν θέλω να ταράξω περισσότερο την ομάδα. Είμαι ένας παίκτης που έχω φιλοδοξίες και όσο αν ακούγεται εγωιστικό έπρεπε και άξιζα να παίζω στον ΟΦΗ”.

Γιατί επέλεξε Τον δρόμο της προσφυγής…

“Εγώ όταν είμαι σε μία ομάδα δεν κοιτάω να πατάω τον άλλο στο λαιμό. Αυτή ομάδα έχει καλούς χαρακτήρες και μέσα σε αυτούς ήμουν εγώ. Αν  μου έλεγαν την αλήθεια θα καθόμουν και τρία και τέσσερα χρόνια, όταν όμως μου λένε ψέματα και με κοροϊδεύουν δεν το ανέχομαι. Όταν βοηθάς, παίζεις στα μπαράζ και βοηθάς την ομάδα, ξεκινάς στα παιχνίδια στην αρχή και  ξαφνικά παραγκωνίζεσαι κάτι συμβαίνει. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα όμως έβλεπα το τι γινόταν. Έκτοτε ήμουν ψυχολογικά χάλια και αντέδρασα έτσι”.

Για το πώς ήρθε αυτή η Συμφωνία με την Διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ…

“Θέλω να ξεκαθαρίσω και έχω δείξει πως δεν είμαι κακός άνθρωπος αλλά αναγκάστηκα γιατί με κορόιδευαν μπροστά στα μάτια. Ας ρωτήσουν όλοι τους πρώην συμπαίκτες μου τι παιδί είμαι. Με χαροποιεί ότι τα βρήκαμε. Πως γίνεται μέσα σε 2 ώρες να τα βρεις με κάποιον και να μην τα βρεις με κάποιον άλλον που υποτίθεται πως ξέρεις τόσο καιρό. Τα πέντε λόγια που θα πιουν κάποιοι είναι αλήθεια.

Άλλοι λένε δέκα και δεν είναι ούτε τα δύο. Μίλησα με τον κ. Κουτάντο που τον εκτιμώ ιδιαίτερα και του έχω μεγάλη αδυναμία, τον κ. Ξημέρη και τον κ. Τουγλή και δεν ήταν δύσκολο να συμφωνήσουμε. Σήμερα γνώρισα και τον κ. Μανταδάκη και έχω να πω πως ο ΟΦΗ είναι μεγάλη τύχη που έχει αυτό τον άνθρωπο. Μου ζητήθηκα να βοηθήσω και το έκανα. Κάποιοι είπαν πως είμαι άνανδρος. Ξέρει ο κόσμος πως χάρισα 60.000 το καλοκαίρι και  ότι έβαλα από την τσέπη μου την αποκατάσταση  μου που έκανα στο εξωτερικό, η οποία ήταν 40.000 ευρώ.

Τα ξέρει αυτά ο κόσμος; Εγώ είμαι ανήθικος;  Αν ήθελα δεν χάριζα. Επειδή δεν υπoγραψαμε  το συμβόλαιο στο Ηράλειο και ήθελα να πάω στην Καρπενήσι γρήγορα για να ενσωματωθώ με την ομάδα έπρεπε να με πετάξουν; Την αποκατάσταση την έβαλα εγώ. Δεν είμαι άνανδρος και το δείχνω στην πιο δύσκολη στιγμή του ΟΦΗ. Μπορούσα αν ήθελαν να περιμένω και να πάρω όλο το ποσό. Ήταν χαμένη υπόθεση και το ξέρουν όλοι”.

Για τον Αναστοπουλο…

“Ουδέν σχόλιο”.

Κλείνοντας ο Βασίλης Ρόβας τόνισε:

“Kλείνοντας θέλω να πω πως κανείς δεν ανέφερε ότι κέρδισα την δικη. Η τωρινή διοίκηση δεν ήξερε ότι δικαιώθηκα. Δέχθηκα απειλές και τις έχω καταγεγραμμένες σε μηνύματα. Απάντησα σαν κύριος. Όπου πήγαινα έβρισκα μπροστά κάποιους. Θα μας βρεις μπροστά σου και θα σε καταστρέψουμε μου λεγανε. Δεν βγήκα να μιλήσω γιατί περίμενα αυτή την στιγμή. Θα σας έπαιρνα ο ίδιος αν δεν με παίρνατε. Στεναχωρήθηκα πολύ. Ο κ. Μανταδάκης γελούσε με τα μηνύματα που είδα.

Ευτυχώς βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι και πήρα αυτές τις κουβέντες. Ο κόσμος να ξέρει πως αυτοί οι άνθρωποι παλεύουν για να βγει η ομάδα από το τούνελκαι πιστεύω θα τα καταφέρουν. Θέλω να πω πως ο ΟΦΗ έχει τα καλύτερα παιδιά και θα πρέπει να κοιτάξει να μην χαθούνε κι’άλλα”.

Για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο…

“Θέλω να αποδείξω στους ανθρώπους που με επέλεξαν ότι αξίζω να παίζω σε αυτή την ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook