Νουαφόρ ο μεγαλόκαρδος

Όπως όλα δείχνουν αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο Ζόζεφ(Τζο όπως τον φωνάζουν χαρακτηριστικά οι συμπαίκτες του) Νουαφόρ θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ στις 30 Ιουνίου όταν και ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με την Κρητική ομάδα. Στο Ηράκλειο βρέθηκε για τέσσερα χρόνια και κέρδισε τους πάντες γύρω του. Ήπιος χαρακτήρας όλοι είχαν να λένε […]

Όπως όλα δείχνουν αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο Ζόζεφ(Τζο όπως τον φωνάζουν χαρακτηριστικά οι συμπαίκτες του) Νουαφόρ θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ στις 30 Ιουνίου όταν και ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με την Κρητική ομάδα.

Στο Ηράκλειο βρέθηκε για τέσσερα χρόνια και κέρδισε τους πάντες γύρω του. Ήπιος χαρακτήρας όλοι είχαν να λένε για ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από την Κρητική ομάδα. Έστω και αν η καριέρα του στον ΟΦΗ δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες διαθέσεις για το μέλλον του. Αφορμή στέκεται το γεγονός ότι μόλις πήρε μεταγραφή για την Κρητική ομάδα διαπιστώθηκε πρόβλημα στην καρδιά του.

Πριν από τέσσερα χρόνια όταν πήρε μεταγραφή για τον ΟΦΗ μετά από μικρό χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την καρδιά του.

Και ενώ έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Απόλλων Καλαμαριάς το πρόβλημα αυτό του στέρησε την δυνατότητα να αγωνιστεί αμέσως.

Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στις 23 Οκτωβρίου όπου έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μαχλά στη νίκη επί του Πανιωνίου με 2-1.

Η πρώτη λάμψη του εμφανίστηκε στο 5-0 επί του Εργοτέλη όπου σκόραρε δύο φορές, έδωσε μια ασίστ και κέρδισε και ένα πέναλτι.

Τέσσερα χρόνια αργότερα ο δρόμος του με τον ΟΦΗ χωρίζουν με τον ίδιο να ανοίγει τα φτερά του για άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα στατιστικά του στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον ΟΦΗ 2004-2005: 23 παιχνίδια-4 γκολ 2005-2006: 26 παιχνίδια-4 γκολ 2006-2007: 28 παιχνίδια-5 γκολ 2007-2008: 24 παιχνίδια- 5 γκολ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook