Μαχλάς: “Παραιτούμαστε και πάμε για εκλογές”

Ο Νίκος Μαχλάς άνοιξε τα χαρτιά του στην σημερινή συνέντευξη Τύπου προαναγγέλνοντας την αποχώρηση όλου του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας ενόψει των εκλογών στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ στις 30 Δεκεμβρίου ενώ δεν απέκλεισε και την λύση Πρωτοδικείου αν δεν βρεθεί διάδοχη κατάσταση.

Ο Νίκος Μαχλάς παραδέχτηκε τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα, έκανε ανοικτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο στην Γενική Συνέλευση και αν δεν υπάρξει ψηφοδέλτιο εκεί τότε τότε δεν απέκλεισε την λύση Πρωτοδικείου.

  • Τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου:

“Είμαστε μια ομάδα που δίνει λόγο σε όλους. Το τελευταίο διαστημα έχει ξεσπάσει μια φιλολογία χωρίς λόγο και πολλά που ακούμε οι ίδιοι αλλά δεν βλέπουμε.

Θέλω να ενημερώσω πως είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή και είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση. Όποιος ενδιαφέρεται για το σύλλογο μπορεί να έρθει και αν τον εγκρίνει η γενική συνέλευση θα τον στηρίξουμε.

Κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομα μου. Είπαμε πως όλα είναι στο φως και δεν παίζουμε κανένα παιχνίδι κανενός. Υπάρχουν άνθρωποι που ο καθένας μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Από το περασμένο Σεμπτέβριο είπαμε πως θα μείνουμε για ένα μήνα και κανένας δεν δεσμεύτηκε πως μπορεί να λύσει τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

Εγώ προσωπικά είπα πως δεν θα τη παρατήσω και ξέρετε πως οι περισσότερες ευθύνες βαραίνουν εμένα προσωπικά.

Υπάρχουν τρόποι που μπορεί να βοηθήσει κάποιος την ομάδα. Είπα οτι δεν θα παρατήσω την ομάδα στα δύσκολα παρά τα προβλήματά της.

Αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Δεν θα της στερήσουμε το μέλλον για κανένα προσωπικό ΕΓΩ.

Εμείς οτι δυνάμεις είχαμε τις δώσαμε. Δεν μπορώ κάτι παραπάνω.Περιμένουμε να δούμε όλοι αυτοί που αγαπάνε την ομάδα αν θα την στηρίξουν.

Εύχομαι να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους και να προχωρήσουν την ομάδα εκεί που θα σταματήσουμε εμείς.

Οι εκλογές στις 30 Δεκεμβρίου φέρνουν την παραίτηση της διοίκησης λίγες μέρες πριν.

Ενδιαφέρονται άνθωποι θεωρητικά αλλά πρέπει να το δούμε στην πράξη. Ελπίζουμε να γινουν όλα για το καλό της ομάδας.

Είμασταν και είμασταν ενωμένοι στην διοίκηση. Μας στηρίζει ο κόσμος. Ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες. Όποιος ενδιαφέρεται “Κόντος ψαλμός αλληλούϊα”.

Είμαστε ανοικτοί σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα χρέη της ομάδας είναι 6.300.000 ευρώ. Άμεσα απαιτητέα 1.500.000 με 2.000.000 ευρώ όχι επίσημα. Έχουμε κλείσει 13 προσφυγές. Μας τιμάει ως διοίκηση. Έχουμε βάλει το λιαθράκι για να υπάρξει μέλλον.

Όλα θα γίνουν χωρίς σκιές και με ονοματεπώνυμο.Καθαρότατα. Ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και περισσότερο απ΄όλους τον κόσμο μας.

Κοσμούμε το πρωτάθλημα. Θέλω να δω τον ΟΦΗ να ξεφεύγει από την μιζέρια.Δεν διαπραγματευόμαστε αυτό που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια.Ακούγονται πολλά και όλα θα πρέπει να είναι στο φώς.Αν μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω. Αγαπάω τον ΟΦΗ και θα τον βοηθάω πάντα όπως μπορώ.

Ο ΟΦΗ αξίζει να είναι ψηλά.Ο ΟΦΗ ενώνει.

Δεν κατηγόρησα κανέναν.Δεν μπορώ να πιέσω κανέναν να μας βοηθήσει. Δεν έχει ανάγκη από κανέναν που θέλει να της κάνει κακό.Έχω ψάξει και έχω κάνει επαφές. Δεν είμαι πάντως, ειλικρινά το λέω, αισιόδοξος.

Θα παραιτηθεί όλο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ λίγες μέρες πριν την Γ.Σ της ομάδας.Ίσως πάμε πρωτοδικείο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook