Ξεκίνησε ο σχεδιασμός

Παράσχος και Βατσινάς θα συναντηθούν μετά το Πάσχα όπου και θα ανακοινώθει η ανανέωση της συνεργασίας τους.

Για Ολλανδία, Γερμανία πετάει ο Κουνδουράκης για να δει τρία προπονητικά κέντρα.

Η συνάντηση έγινε… Ο Παράσχος έμεινε…. Και ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μπορεί νέα συνάντηση να μην έγινε σήμερα ανάμεσα στον Φανούρη Βατσινά και τον Γιώργο Παράσχο για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους ωστόσο κάτι τέτοιο θα γίνει μετά το Πάσχα.

Εξάλλου όπως λένε και οι δύο πλευρές δεν υπάρχει καμία ανησυχία και μόνο τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να βγει και η επίσημη ανακοίνωση.

Ο σχεδιασμός πάντως ξεκίνησε και ήδη ο πρόεδρος της Κρητικής ομάδας έχει στα χέρια του την έκθεση του 54χρονου τεχνικού ώστε να βαδίσουν μαζί στο δύσκολο καλοκαίρι που ακολουθεί.

Βέβαια η λέξη «δύσκολο» χρησιμοποιείται γιατί αρκετά συμβόλαια λήγουν, μεταγραφές βρίσκονται στο προσκήνιο…

Αναχωρεί ο Κουνδουράκης για το εξωτερικό Ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε με αποτέλεσμα αύριο να αναχωρεί ο Νίκος Κουνδουράκης για Γερμανία και Ολλανδία με προορισμό Ντίσελντορφ και Άρνεμ αντίστοιχα. Εκεί ο συνεργάτης του τεχνικού του ΟΦΗ θα δει τρία προπονητικά κέντρα όπου θα παρθεί στην συνέχεια η απόφαση για το που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις Γνωρίζοντας ο Φανούρης Βατσινάς ποιοι παίκτες είναι στο στόχαστρο της τεχνικής ηγεσίας για παραμονή ήδη ξεκίνησε τις συζητήσεις. Ο πρόεδρος της Κρητικής ομάδας μίλησε με τον μάνατζερ του Πιέρ Ισά και του δήλωσε ότι υπάρχει η επιθυμία της ομάδας να παραμείνει στην ομάδα. Ο μάνατζερ του Νοτιοαφρικανού αμυντικού αναμένεται στο Ηράκλειο την επόμενη εβδομάδα και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Με γεμάτες τσέπες θα κάνουν Πάσχα Σήμερα το πρωί ο Φανούρης Βατσινάς επισκέφτηκε τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, τους μίλησε και στην συνέχεια τους έδωσε μέρος των χρημάτων από τα πριμ που τους οφείλονται. Στην συνέχεια τους μίλησε και τους υποσχέθηκε ότι μέχρι τις 20 Μαΐου θα εξοφληθούν πλήρως και όλα τα χρήματα που τους οφείλονται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook