Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της Ρωσίας

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα της Πορτογαλίας του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει στις 21.00 ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την ομάδα της Ισπανίας.

Τα βλέμματα είναι περισσότερο στραμμένα στους Ισπανούς οι οποίοι μόλις δυο μέρες πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού φεστιβάλ έγιναν άνω κάτω με την απόλυση του προπονητή τους και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φερνάντο Ιέρο.

Θεωρητικά το ματς αυτό θα κρίνει και τον πρώτο του δευτέρου ομίλου όπου είναι Ισπανία και Πορτογαλία είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για τις δυο πρώτες θέσεις
Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φερνάντο Σάντος): Ρούϊ Πατρίσιο, Πέπε, Αλβες, Γκερέϊρο, Σοάρες, Κουαρέσμα, Ζοάο Μάριο, Καρβάλιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Αντρέ Σίλβα, Ρονάλντο.
ΙΣΠΑΝΙΑ (Φερνάντο Ιέρο): Ντε Χέα, Οντριοθόλα, Πικέ, Ράμος, Αλμπα, Ινιέστα, Μπουσκετς, Αλκάνταρα, Ισκο, Σίλβα, Κόστα.

Τα άλλα σημερινά ματς

Πολύ ενδιαφέρον ματς αναμένεται ανάμεσα στην Αίγυπτο και την Ουρουγουάη,που αρχίζει στις . Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η αγωνιστική κατάσταση του σούπερ σταρ των Φαραώ και της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ ο οποίος είχε τραυματιστεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαιτητής: Μπιορν Κάϊπερς (Ολλανδία)
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ Χανταρί (Ελ Σενάβι), Γκαμπρ, Χεγκάζι, Φατί, Σαφί, Χαμέντ, Ελ Νένι, Μαχμούντ Τρεζεγκέ, Σαϊντ, Σόμπι, Μοσέν.
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Βαρέλα, Χιμένες, Γοδίν, Κάσερες, Ναντζες, Βετσίνο, Μπεντανκούρ, Αρασκέτα, Καβάνι, Σουάρες.

Το άλλο ματς της δεύτερης ημέρας του Μουντιάλ είναι ανάμεσα σε δυο μεγάλα αουτσάιντερ Το Ιράν και το Μαρόκο Και στις δυο ομάδες αγωνίζονται ποδοσφαιριστές γνωστοί στους Έλληνες όπως ο Καρσελά και ο Ντα Κόστα για το Μαρόκο και οι Μασούντ, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί για το Ιράν .

Διαιτητής: Τσουνεϊτ Τσακίρ (Τουρκία)
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΙΡΑΝ (Κάρλος Κεϊρόζ): Μπεϊραβάντ, Μοχαμάντι, Πουραλιγκάντζι, Τσεσμί, Μονταζέρι (Ταρεμί), Μασούντ, Χατζι Σαφί, Εμπραχίμι, Ανσαριφάρντ, Αζμούν, Γιαχανμπακς.
ΜΑΡΟΚΟ (Ερβέ Ρενάρ): Μοχαμέντι, Μεντίλ, Σαϊς, Μπενατιά, Χακίμι, Ζιεχ, Μπουσουφα, Μπελχαντά, Αχμάντι, Αμραμπατ, Μπουταϊμπ.

Το πρόγραμμα της 2ης μέρας

Παρασκευή 15/6 15:00: Αίγυπτος – Ουρουγουάη (ΕΡΤ1 Ekaterinburg Arena, Εκατερίνμπουργκ)
Παρασκευή 15/6 18:00: Μαρόκο – Ιράν (ΕΡΤ1 Saint Petersburg Stadium, Αγία Πετρούπολη)
Παρασκευή 15/6 21:00: Πορτογαλία – Ισπανία (ΕΡΤ1 Fisht Stadium, Σότσι)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook