Range Rover Evoque: Η δεύτερη γενιά με… καλλιτεχνική διάθεση

Η νέα γενιά του βρετανικού SUV δίνει το στίγμα του μέσω μιας καλλιτεχνικής τρισδιάστατης απεικόνισης εν είδει γλυπτού δίνοντας ραντεβού για τις 22 Νοεμβρίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα.

Η βρετανική φίρμα επέλεξε έναν γνώριμο όσο και πρωτότυπο τρόπο να προαναγγείλει την πρεμιέρα της δεύτερης κατά σειράς γενιάς του μικρότερου SUV της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου, καθώς τις πρώτες συστάσεις αναλαμβάνει να δώσει ένα γλυπτό από κόκκινο σύρμα που αναπαριστά τις βασικές γραμμές του νέου Evoque.

Για εκείνους που συγκρατούν τέτοιου είδους λεπτομέρειες, δεν είναι η πρώτη φορά που η βρετανική φίρμα επιλέγει μια τέτοιου είδους καλλιτεχνική αναπαράσταση για να προαναγγείλει ένα νέο μοντέλο της καθώς κάτι ανάλογο είχε πράξει και με την convertible εκδοχή του Evoque. Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο τρισδιάστατο καλλιτεχνικό δημιούργημα αποτελεί καρπό των designers που είχαν δημιουργήσει και τις αντίστοιχες καλλιτεχνικές απεικονίσεις του Evoque Cabrio.

Ανεξαρτήτως, του τρόπου που επέλεξε η βρετανική φίρμα να δώσει το στίγμα της νέας γενιάς του ιδιαίτερα δημοφιλούς SUV της, είναι πλέον γεγονός ότι θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνισή στο Λονδίνο στις 22 Νοεμβρίου.

Αν και η Range Rover παραμένει φειδωλή σε πληροφορίες σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του νέου SUV της, οι incognito εμφανίσεις του ενώπιον του φωτογραφικού φακού είναι αρκετές μέχρι στιγμής προκειμένου να εντοπίσει κανείς μια ευπρόσδεκτη επιρροή από την αισθητική του μεγαλύτερου Velar.

Σε ό,τι αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές του, το βρετανικό SUV αναμένεται να αξιοποιήσει μια εξελιγμένη εκδοχή της πλατφόρμας όπου ήδη βασίζεται. Παρά την ίδια αφετηρία, αναμένονται ορισμένες σημαντικές αλλαγές κυρίως ως προς τις διαστάσεις του καθώς, το νέο Evoque αναμένεται να αυξήσει τόσο το μήκος του μεταξονίου όσο και των μετατροχίων του, ενισχύοντας την ευρυχωρία αλλά και τα επίπεδα πρακτικότητας που προσφέρει.

Σε επίπεδο κινητήρων, η δεύτερη γενιά του Evoque θα αξιοποιήσει τους νέας γενιάς Ingenium κινητήρες βενζίνης και diesel ενώ αυξημένη είναι η πιθανότητα να προσθέσει στις επιλογές του και μια υβριδική έκδοση η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες θα αξιοποιήσει ένα τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook