Η Airbus βάζει κρεβάτια στα αεροπλάνα

Η Airbus βάζει κρεβάτια στα αεροπλάνα: Επανάσταση στα ταξίδια με αεροπλάνο φέρνει η Airbus με την τοποθέτηση κρεβατιών για τους επιβάτες…

Η Airbus βάζει κρεβάτια στα αεροπλάνα: Επανάσταση στα ταξίδια με αεροπλάνο φέρνει η Airbus με την τοποθέτηση κρεβατιών για τους επιβάτες…

Επανάσταση στα ταξίδια με αεροπλάνο φέρνει η Airbus με την απόφαση της να τοποθετήσει ειδικά διαμορφωμένα κρεβάτια τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους επιβάτες.

Τα ειδικά διαμορφωμένα κρεβάτια θα τοποθετηθούν κοντά στο χώρο των εμπορευμάτων στο αεροσκάφος A330 της Airbus.

Το φιλόδοξο σχέδιο της εταιρείας γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία καθισμάτων Zodiac Aerospace, η οποία εργάζεται για τον σχεδιασμό και την κατασκευή τους, με το 2020 να αποτελεί τον ορίζοντα της υλοποίησης του συγκεκριμένου πλάνου.

Το σχέδιο της Airbus προβλέπει την τοποθέτηση των κρεβατιών με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορούν άμεσα να αντικατασταθούν με κανονικό φορτίο.

Πάντως η Airbus δεν μένει μόνο εκεί αφού μελετά την τοποθέτηση κρεβατιών και στα A350 airliner.

Την ίδια ιδέα για την κατασκευή ειδικών χώρων μέσα στο αεροσκάφος για να μπορούν να κοιμούνται οι επιβάτες, εξέφρασαν τον προηγούμενο μήνα και οι ιθύνοντες της Qantas Airways.

Ο CEO της Qantas, Άλαν Τζόις, υποστήριξε ότι η εταιρεία αναζητά τρόπους να κάνει τις υπερατλαντικές πτήσεις πιο ανεκτές για τους επιβάτες.

Η Qantas αναζητά άμεση σύνδεση από Αυστραλία για ΗΠΑ και Ευρώπη που θα απαιτεί όμως από τους επιβάτες να βρεθούν για 17 συνεχόμενες ώρες στο αεροπλάνο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook