Jenson Button Pit “Stops” στο Silverstone

Δείτε το καταστροφικό pit stop του Jenson Button στο grand prix της πατρίδας του…

Πραγματικά, αυτό που μπορεί να πει κάποιος για την περίπτωση του Jenson Button σχετικά με το grand prix της πατρίδας του, είναι ότι η τύχη του τρέχει από τα μπατζάκια.
Η θεά τύχη λοιπόν δεν θέλει τον Jenson Button να τερματίζει στο βρετανικό grand prix σε κάποια καλή θέση ή και καθόλου, “τύχη” που συνεχίστηκε και στο φετινό grand prix της Μεγάλης Βρετανίας, με τον Βρετανό πιλότο της Mclaren να εγκαταλείπει στην έξοδο του pit lane. Η καλύτερη θέση του Jenson Button στην Μεγάλη Βρετανία είναι η 4η, το 2010 και το 2004, με Mclaren και Bar-Honda, αντίστοιχα.
Λίγο πριν και κατά την διάρκεια του pit stop, ο μηχανικός χάνει το μπουλόνι στον εμπρός δεξί τροχό, φέυγει και όταν επιστρέφει με το νέο κάνει λάθος κίνηση, με τον lollipop man να μπερδεύεται αφήνοντας τον Button να φύγει.
Είναι πράγματι σκέτη απογοήτευση για τον Button αλλά και για την ομάδα του να εμφανίζει μια τέτοια εικόνα εμπρός σε τόσους χιλιάδες θεατές μέσα στο σπίτι τους, το βρετανικό grand prix στην πίστα του Silverstone…
Δείτε στην συνέχεια το βίντεο με το “φανταστικό” pit stop του Jenson Button, ακολουθώντας τον σύνδεσμο
Τέλος, να θυμίσουμε πως οι ατυχίες και τα λάθη στην Mclaren χτύπησαν και τον άλλον πιλότο της, τον Lewis Hamilton, ο οποίος λίγο πριν την καρό σημαία αναγκάστηκε να κάνει eco driving χάνοντας την 3η θέση από τον Webber, ενώ παραλίγο να χάσει και την 4η θέση από τον Massa, χαρίζοντας πάντως μια μοναδική και θεαματική μάχη στους θεατές ακριβώς στο photo finish του βρετανικού grand prix…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook