Άλλα αυτοκίνητα ψάχνουμε και άλλα αγοράζουμε!!!

Χάρτης με στοιχεία της Google δείχνει ότι… άλλα αυτοκίνητα αναζητούμε και άλλα τελικά αγοράζουμε!!!

Χάρτης με στοιχεία της Google δείχνει ότι… άλλα αυτοκίνητα αναζητούμε και άλλα τελικά αγοράζουμε!!!

Μπορεί στο google να ψάχνεις φωτογραφίες από supermodels αλλά στην ζωή να είναι είσαι μαζί με την Μαρία έτσι και στο κόσμο του αυτοκινήτου μπορεί να σε παίρνει να κινηθείς στα κυβικά σου όμως κανένας δεν σου απαγορεύει να κοιτάξεις και λίγο παραπάνω στα supercars που ανά περιόδους λανσάρονται ή κυκλοφορούν κυρίως στα διεθνή σαλόνια αυτοκινήτου.

Το δικαίωμα στο όνειρο είναι ελεύθερο για όλους και σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε το ενδιαφέρον που έχει η διαδικασία να κοιτάξει κάποιος κρυφά στα όνειρα του άλλου…

Το quickco λοιπόν έφτιαξε έναν χάρτη ο οποίος δείχνει τι αυτοκίνητα… ονειρεύονται και αναζητούν οι κάτοικοι κάθε χώρας σε παγκόσμιο επίπεδο.


Ενδιαφέρον έχει με βάση τα στοιχεία του quickco ότι στην δεύτερη θέση βρίσκεται η BMW η οποία έρχεται πρώτη σε αναζητήσεις σε 51 χώρες με τις περισσότερες από αυτές να βρίσκονται στην Ευρώπη. Βέβαια, η γερμανική premium φίρμα σε πωλήσεις έρχεται πρώτη μόνο στο… κρατίδιο του Σαν Μαρίνο!!!

Και στην Ελλάδα βέβαια… η πλειοψηφία του κόσμου στο διαδίκτυο… για την BMW ψάχνει, άσχετα αν τελικά στις πωλήσεις βρίσκεται μόλις στην 9η θέση το 2016 και στην 12η θέση το 2015!!!

Δείτε και το σχετικό: Ποια τα αυτοκίνητα που αγόρασαν οι Έλληνες το 2016;

Η πρώτη θέση στον παγκόσμιο χάρτη ανήκει στην Toyota με τους κατοίκους σε 74 χώρες να ονειρεύονται και να αναζητούν περισσότερο κάποιο από τα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας. Η πρωτιά αυτή βέβαια δεν αποτελεί κάποια ιδιαίτερη έκπληξη μιας και κατά κάποιο τρόπο αντιστοιχεί και στις παγκόσμιες πωλήσεις της φίρμας που βρίσκεται στην κορυφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook