Έβγαλε και η Lamborghini smartphone!!!

Η Lamborghini λανσάρισε το δικό της smartphone, αλλά είναι… μέτριο και φυσικά… εξευτελιστικά πανάκριβο!!!

Η Lamborghini λανσάρισε το δικό της smartphone, αλλά είναι… μέτριο και φυσικά… εξευτελιστικά πανάκριβο!!!

Εντάξει, ειλικρινά περίμενε κανείς από ένα smartphone με την επωνυμία Lamborghini να είναι προσιτό στους κοινούς θνητούς; Δε νομίζω…

Ωστόσο, εδώ τίθεται και ένα θέμα επιδόσεων, καθώς από ένα smartphone με την υπογραφή της Lamborghini δεν θα περίμενες μια μετριότητα για… επιδόσεις, αλλά κάτι το εξωπραγματικό που να συνάδει και με την βαριά παράδοση της διάσημης φίρμας supercars – hypercars!!!

Το νέο Alpha-One είναι πολυτελές, εξωτερικά συνδυάζει υγρό μέταλλο και χειροποίητο δέρμα και κοστίζει 2.500 δολάρια –μόνο του, δεν σου δίνουν καν ένα μπρελόκ έστω από μια Lamborghini.

Προφανώς, δεν αξίζει αυτά τα λεφτά. Αρκεί μια γρήγορη ματιά στα χαρακτηριστικά του για να το καταλάβεις χωρίς απαραίτητα να είσαι γκουρού της τεχνολογίας.

 

Τρέχει το τελευταίο android. Έχει επεξεργαστή snapdragon 820H RAM του είναι στα 4GB και η μνήμη του στα 64 GB με δυνατότητα επέκτασης στα 128 GB. Η βασική κάμερα έχει ανάλυση 20 Megapixels και η μπροστινή 4 megapixels. Τα ηχεία του είναι dolby atmos και τέλος διαθέτει υποδοχή για δύο sims.

https://www.youtube.com/watch?v=EOJXYKOeFBk

Μας κάνετε πλάκα; 2.500 δολάρια για αυτά τα χαρακτηριστικά;

Εντάξει, αν έχεις στην κατοχή σου μια Huracan ίσως μα θέλεις να έχεις και ένα ασορτί κινητό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook