Ζηλέψαμε… με τα γούστα του Hamilton!!!

Χαζεύουμε με αυτά που βλέπουμε στο γκαράζ του Lewis Hamilton!!! Ο πιλότος της Mercedes στη Formula 1 είναι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους αθλητές του κόσμου και αυτό του δίνει την δυνατότητα να ξοδεύει τρελά ποσά ώστε να αγοράζει ο,τι καλύτερο κατασκευάζει η αυτοκινητοβιομηχανία… βασικά μπορεί να αγοράζει ότι θέλει ή σχεδόν ότι θέλει… Ο Lewis Hamilton κατάφερε να […]

Χαζεύουμε με αυτά που βλέπουμε στο γκαράζ του Lewis Hamilton!!!

Ο πιλότος της Mercedes στη Formula 1 είναι ένας από τους πιο καλοπληρωμένους αθλητές του κόσμου και αυτό του δίνει την δυνατότητα να ξοδεύει τρελά ποσά ώστε να αγοράζει ο,τι καλύτερο κατασκευάζει η αυτοκινητοβιομηχανία… βασικά μπορεί να αγοράζει ότι θέλει ή σχεδόν ότι θέλει…

Ο Lewis Hamilton κατάφερε να κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο οδηγών της Formula 1 φέτος, αποδεικνύοντας την αξία του για άλλη μια χρονιά.

Το ότι… “βγάζει” πολλά μπορεί κανείς να το διαπιστώσει ρίχνοντας και ματιά στο γκαράζ του, στο οποίο βέβαια δεν θα μπορούσαν να μην είχαν και την τιμητική τους αρκετά από τα γνωστά super όπλα της Mercedes.

Ωστόσο, αν είσαι φανατικός λάτρης των 4 τροχών και έχεις φράγκα, πολλά φράγκα, δεν θα μείνεις μόνο στις Mercedes, όλο και κάποια Ferrari θα θέλεις να πάρεις…

Αρκετά όμως με τις εικασίες και υποθέσεις… ας δούμε αναλυτικά τις… “καλλονές” του Βρετανού αστέρα της Formula 1.

6Mercedes-Maybach S600

Αν κρίνουμε από τα υπόλοιπα μοντέλα, η Mercedes-Maybach S600 μάλλον αποτελεί μια κάπως ελαφρά “παραφωνία” στο γκαράζ του Hamilton, εκτός και αν την… προορίζει για το… οικογενειακό του όχημα. Βέβαια, με μοτέρ V12 6 λίτρων με 2 turbo και 538 άλογα δεν το λες και πολύ… οικογενειακό.

5McLaren P1

Είχε περάσει από McLaren ο Hamilton οπότε ξέρει να ξεχωρίζει τις χάρες της βρετανικής φίρμας supercar και hypercar. Και κάπως έτσι βρέθηκαν άλλα 916 αλογάκια στο… “στάβλο” του Lewis.

4Shelby GT500

Πατάει στην Ford Mustang του 1967 και εφοδιάζεται από κινητήρα V8 των 7 λίτρων, εντάξει δεν έχει νόημα αυτό παιδιά… είναι βασανιστικό, τον ζηλεύουμε ήδη… και σε κόκκινο με τις χαρακτηριστικές μαύρες γραμμές… ναι εντάξει και εμείς κοκκινίσαμε από την ζήλια μας προφανώς.

3Pagani Zonda 760 LH

Από τα 13 “κομμάτια” που κατασκεύασε η “εξωτική” φίρμα το ένα ανήκει στον Βρετανό πιλότο. Στα specs του hypercar να πούμε ότι έχουμε ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 με απόδοση 760 ίππων αλλά και 780Nm ροπή που φθάνει στα πρώτα 100km/h από στάση σε μόλις 2,6sec.

2Mercedes-AMG SLS

Προφανώς το συγκεκριμένο supercar δεν θα γινόταν να λείπει από την συλλογή ενός πιλότου της ομάδας της Mercedes στην Formula 1. 630 άλογα, 0-100km σε 3,5sec, δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις μάλλον…

1Ferrari LaFerrari

Ο Λιούις Χάμιλτον επέλεξε να αγοράσει μια από τις πιο εντυπωσιακές Ferrari όλων των εποχών, δηλαδή τη LaFerrari. Το υβριδικό μοντέλο με το V12 μοτέρ και τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδει 963 ίππους και χαρίζει επιδόσεις εντυπωσιακές που πλησιάζουν τις συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει ένα μονοθέσιο της Formula 1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook